Gå til hovedindhold
Varmepumper & Elkedler
Produktion
Dansk Fjernvarme

Del dine erfaringer på træf om varmepumper

Dansk Fjernvarme byder i begyndelsen af maj på to dage med erfaringsudveksling og netværk for medlemmer, der arbejder med kollektive varmepumper.

30. apr. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Så er det igen tid til træf om kollektive varmepumper for medlemmerne af Dansk Fjernvarme. Træffet bliver afviklet over to dage i Fjernvarmens Hus den 6. og 7. maj i år, og der vil være særligt fokus på erfaringsudveksling mellem deltagerne på træffet.

    - Træffet giver mulighed for at få inspiration både for selskaber der skal til at investere, og men også for selskaber der allerede har varmepumper i drift, fortæller chefkonsulent i Dansk Fjernvarme, Jens Christian Nielsen.

    Han understreger, at der på træffet vil være særlig vægt på, at deltagerne får mulighed for at erfaringsudveksle, skabe kontakter og netværke med kollegaer, som står med ens eller lignende problemstillinger.

    - Vigtigst af alt giver træffet en mulighed for at møde andre varmeselskaber og dele erfaringer om de udfordringer der er i hverdagen - det kan være af teknisk eller økonomisk karakter, eller det kan være i forhold til tilladelser eller samarbejde, forklarer Jens Christian Nielsen og fortsætter:

    - Der er både lagt tid ind til koordinerede drøftelser og erfaringsudveksling, og der er tid til mere frie drøftelser imellem indlæggene og ved middagen om aftenen, der ofte giver deltagerne noget nyt med hjem, som de ikke havde forventet.

    Det endelige program er klar. Teknologisk Institut vil på træffet bl.a. fortælle om deres projekt med højtemperaturvarmepumper på forskellige integrationsniveauer, ligesom Fenagy og Johnson Controls er med til at fortælle om CO2- og ammoniakvarmepumper.

    Træffet strækker sig som nævnt over to dage. Selve træffet afholdes i Fjernvarmens Hus, mens middag og overnatning foregår på Hotel Scandic i Kolding.

    Træffet er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

    Andre klikkede på...