Regionalmøde i Kolding (2)
Deltag i årets Regionalmøder. Få en status på fjernvarmeområdet, sæt fokus på udfordringer og muligheder i branchen og få tid til netværk og erfaringsudveksling.
Regionalmøder 2025 afholdes ni gange på otte forskellige lokationer. Du kan se programmet nedenfor. De fleste af indlæggene vil blive holdt af ansatte i Dansk Fjernvarmes sekretariat.
Der bliver fokus på:
-
Faglig viden: Den aktuelle status og de udfordringer, branchen står overfor, bliver præsenteret. Få indsigt i erfaringer og tendenser fra fjernvarmeområdet.
-
Dialog: Vær med til at diskutere relevante emner og udfordringer, der påvirker fjernvarmesektoren. Sammen kan vi finde løsninger, der fremmer bæredygtighed og effektivitet.
-
Netværksmuligheder: Regionalmøderne giver dig muligheder for at møde kolleger fra branchen. Skab værdifulde forbindelser og drøft fælles udfordringer.
08.30 Kaffe og morgenbrød
09.00 Velkomst
09.05 Forsyningsbranchens aktuelle situation set fra Dansk Fjernvarmens perspektiv
Som opstart på dagen giver Dansk Fjernvarmes direktør en status på fjernvarmens aktuelle muligheder og udfordringer, ligesom vi skuer indad på vores egen brancheforenings medlemstilbud og interessevaretagelse.
09.50 Elektrificering af fjernvarme
Vi behandler en række emner om elektrificering af fjernvarme. Afhængigt at lokation og deltagelse af eksterne indlægsholdere drøfter vi et eller flere forskellige emner, herunder overholdelse af konkurrenceregler på elmarkedet (compliance), indtægtsmuligheder for elkedler ved deltagelse i elmarkedet samt tilslutning af elkedler og varmepumper til elnettet.
10.45 Pause
11.00 Hvordan kan vi optimere temperaturen i nettet og kundeinstallationerne
De stigende mængder brændselsfri varme i fjernvarmesystemerne giver et øget fokus på optimeringsmulighederne i forhold til frem- og returløbstemperaturerne. Hvordan finder vi som selskab de kunder, der har det største potentiale for optimering af returtemperaturen, og hvordan prioriterer vi imellem dem? Hvordan kan vi fremme valg af bedre komponenter og systemer og sikre en bedre indregulering?
11.30 Varmetariffer
Der er et øget fokus på fjernvarmetarifferne fra både omverden og kunder. Dansk Fjernvarme har undersøgt strukturen i de eksisterende tariffer. Vi giver et indblik i den overordnede struktur i dag og kigger ind i mulighederne for, hvordan fremtidens tariffer kan se ud.
12.00 Frokost
12.45 Beredskabsplaner
Beredskabsloven bliver vedtaget i foråret. Hvilke krav vil selskaberne blive mødt af fra myndighederne, og hvilke redskaber stiller myndighederne til rådighed.
13.10 Digitalisering
Forsyningsdigitaliseringsprogrammet, der skal sikre en grøn, sammenhængende og effektiv forsyningssektor, har været i gang i ca. 1 år. Hvad er indholdet og output fra arbejdet, og hvilke muligheder giver dette for fjernvarmeselskaberne belyst gennem et par konkrete cases.
13.35 Samarbejde og/eller fusioner – hvordan kan det blive en realitet for fjernvarmeselskabet?
Vi ser nærmere på rammerne for samarbejder. Hvilke muligheder er der for mindre forpligtende og forpligtende samarbejder, herunder fælles serviceselskaber og fusioner. Og hvilke vigtige regler og aftaler skal overholdes.
14.00 Kaffe og kage
14.25 Nyt forbrugerprisloft og andre ændringer i den økonomiske regulering
Kort før jul vedtog Folketinget et lovforslag om indførelse af et nyt forbrugerprisloft på fjernvarme, ny regulering af selskabsinterne handler og nye krav om uafhængige bestyrelsesmedlemmer i kommunale A/S og ApS. Desuden kan fjernvarmerør nu afskrives i op til 45 år, og senere i år kommer der nye regler om udtrædelsesvilkår og en opdatering af standardhuset. Vi giver et overblik over de nye regler.
15.25 Opsamling og afslutning
15.30 Tak for i dag
Regionalmødet bliver afholdt flere steder i landet, find det tid og sted, der passer dig bedst herunder:
-
Kolding: 25. februar 2025
-
Ballerup: 26. februar 2025
-
Nykøbing F: 27. februar 2025
-
Glyngøre: 4. marts 2025
-
Kolding: 5. marts 2025
-
Sorø: 6. marts 2025
-
Kibæk: 11. marts 2025
-
Aarhus: 12. marts 2025
-
Hjallerup: 13. marts 2025
Tilmeld dig allerede nu – vi glæder os til at se dig.
Deltagerprisen er kr. 1.870,- ekskl. moms pr. deltager for de første 3 deltagere fra samme selskab, herefter er prisen kr. 1.570,- ekskl. moms pr. deltager.
Rabatten gælder også ved deltagelse på forskellige lokationer.
I praksis skal alle deltagere fra samme selskab tilmeldes til fuld pris, hvorefter Dansk Fjernvarme sørger for at tildele den rette rabat til hvert selskab.
Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før regionalmødet.
Praktisk information og betingelser
Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:
Praktisk information og betingelser
Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.
Tilmelding
Regionalmøderne er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.
To regionalmøder i Kolding
Er du forhindret den 5. marts, har du også muligheden den 25. februar 2025.
Kontaktperson
Lisbeth Aagaard Mountfield
Udvikling og kvalitetssikring af kurser, webinarer og arrangementer
Personlig vejledning om valg af kurser
Sparring og hjælp til skræddersyede kurser
Mobil:
+45 23 31 88 02
E-mail: lmo@danskfjernvarme.dk