Gå til hovedindhold
Køb optagelse | Kun for medlemmer

Webinar: Markedsføring af fjernvarme - hvad må man?

Lyt med og få styr på lovgivning og tilladt praksis for markedsføring af fjernvarme.

Webinaret blev afholdt den 3. oktober 2022. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 495 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Hvor skal reklameskiltet stå og hvordan må det se ud? Må jeg sætte en annonce i avisen, reklamere på facebook eller uddele gratis pølser og flyers på byens torv? Må jeg sende direkte mails, breve eller ringe til potentielle kunder? Må jeg reklamere med, at vi laver grøn fjernvarme, og hvordan? Hvordan undgår jeg bøder for vildledende grøn markedsføring? Hvis du er i tvivl om dette, vil webinaret om markedsføringsregler være noget for dig.

Med dette webinar får du kridtet stregerne op og får styr på, hvad der er tilladt i henhold til varmeforsyningsloven og markedsføringsloven.

På webinaret kan du bl.a. høre om reglerne for:

  • Hvor mange udgifter må man have til salg/markedsføring af fjernvarme
  • Annoncering
  • Mails til potentielle kunder
  • Telefonisk henvendelse til private og erhvervsdrivende
  • Breve og omdelte reklamer
  • Skiltning i by- og landområder
  • Grøn markedsføring
  • Fjernvarmedeklarationen
  • Rangering af CO2-forbrug.

Er webinaret noget for dig?

Webinaret henvender sig til dig, der står for selskabets markedsføring eller har brug for at kommunikere til potentielle kunder f.eks. i forbindelse med et konverteringsprojekt.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.

Underviser

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold