Gå til hovedindhold
Køb optagelse

Webinar: Pas på gasledningerne!

Få overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når der graves nær gasledninger.

Webinaret blev afholdt den 5. september 2022. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 495 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme og Grøn Energi. For ikke-medlemmer er prisen 660 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Når et gasområde konverteres til fjernvarme, kommer fjernvarmeledningerne til at ligge side om side med gasledningerne. Men har du kendskab til risici og ansvar i den forbindelse?

Hvis du vil blive klogere på emnet, kan du deltage i dette webinar og få overblik over, hvad I som fjernvarmeselskab skal være opmærksom på, så sikkerheden er i top, og graveskader undgås.

På webinaret kan du høre Jens Christian Nielsen, konsulent hos Dansk Fjernvarme, fortælle om fjernvarmeselskabernes ansvar som bygherre samt vigtigheden af at samarbejde med gasselskabet og anvende ledningsoplysninger.

Per Persson fra Evida vil på webinaret give dig overblik over de udfordringer der er, når der graves nær gasledninger. Hør om hvorfor det er vigtigt at være opmærksom og hvad du gør, hvis uheldet er ude.

Webinaret sluttes af med god tid til dialog og spørgsmål.

På webinaret kan du bl.a. høre om:

  • Fjernvarmeselskabernes ansvar som bygherre
  • Plan for sikkerhed og sundhed
  • Vigtigheden af ledningsregistrering og samarbejdet med gasselskabet
  • Udfordringerne når der graves nær gasledninger
  • Hvad du gør, hvis uheldet er ude, og graveskader på gasledninger opstår

Er webinaret noget for dig?

Webinaret henvender sig til dig, som ansat hos et fjernvarmeselskab, planlægger, projekterer og/eller fører tilsyn med kommende såvel som igangværende konverteringsprojekter. Webinaret er også for eksterne aktører, herunder entreprenører, rådgivere m.fl.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.

Undervisere

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, og særligt inden for områderne distribution, brugerinstallationer, graddage, solvarme, kraftvarme og varmepumper.

Per Persson

Per Persson er ansat som tilsynschef og beredskabskoordinator i Evida. Evida er Danmarks gas distributionsselskab med hovedkontor i Viborg og afdelinger i Middelfart og Stenlille.