Seneste nyt om corona

27. okt 2020 Corona

Dansk Fjernvarme afvikler fortsat kurser

De seneste corona-restriktioner sætter ikke en stopper for kurser hos Dansk Fjernvarme både i og uden for Fjernvarmens Hus.

21. sep 2020 Corona

Kurser og arrangementer bliver fortsat afviklet i Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme følger myndighedernes retningslinjer for afvikling af kurser og arrangementer i de kommende uger.

26. okt 2020 Corona

Fagpersonale fra udlandet kan stadig komme til Danmark

Teknisk personale, der skal løse opgaver hos fjernvarmeselskaberne, kan fortsat få adgang til Danmark, men der er indført skærpede krav til indrejse.

26. okt 2020 Corona

Det er stadig muligt at afvikle generalforsamlinger

De nye corona-restriktioner rammer endnu ikke generalforsamlinger – men medlemmer af Dansk Fjernvarme opfordres til hurtigst muligt at få afviklet generalforsamlinger, mens tid er. 

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

26. okt 2020 Corona

Generalforsamlinger

Corona-epidemien haft konsekvenser for rigtig mange selskabers afholdelse af generalforsamlinger både i foråret og i efteråret 2020. Mange generalforsamlinger er blevet udsat, men nu ser det ud til at de fleste er ved at være blevet gennemført. Vi har alligevel valgt at opdatere vores hjemmeside om generalforsamlinger. Opdateret 26. oktober 2020.

15. okt 2020 Corona

Dansk Fjernvarme udsteder nu erklæringer om "anerkendelsesværdigt formål"

Fjernvarmeselskaber kan nu rekvirere såkaldte erklæringer om ”anerkendelsesværdigt formål”, hvis de skal have teknikere eller andre fagfolk fra udlandet til Danmark.

06. okt 2020 Corona

Anbefalinger om test af personale

Vi får stadig henvendelser fra jer, om test af medarbejdere, fordi det er en udfordring med lange ventetider. Vi gennemgår et par muligheder, vi har hørt om – og ser på hvordan de lever op til anbefalingerne

02. okt 2020 Corona

Husk at lufte ud

Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at ansatte fortsætter med at arbejde hjemme – og gør opmærksom på, at det er vigtigt at få luftet ud for at mindske smitterisikoen. 

29. sep 2020 Corona

Kritisk personale kan komme foran i køen

Energistyrelsen kan få testet kritisk personale i fjernvarmesektoren for corona, men hvert enkelt tilfælde skal håndteres særskilt.

29. sep 2020 Corona

Politiet skærper krav til arrangementer op til 500

Henover weekenden har myndighederne præciseret krav til arrangementer, der må afholdes, selv om der er op til 500 deltagere. 

25. sep 2020 Corona

Følg tallene for Covid-19 i dit område

Statens Serum Institut har oprettet en hjemmeside, hvor du kan følge med i den daglige udvikling i covid-19 på både landsplan og kommunalt plan. 

24. sep 2020 Corona

Ansatte

Udbruddet og spredningen af coronavirus kan fortsat give anledning til en række ansættelsesretlige problemstillinger, som man som arbejdsgiver kan blive nødt til at forholde sig til. Opdateret den 22. september 2020.