Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Dansk Fjernvarme har sin egen stand

Traditionen tro står Dansk Fjernvarmes sekretariat klar til at møde og netværke med både varmeselskaber og leverandører på årets landsmøde.

18. okt. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
deltagere i snak under landsmøde 2022 i Tivoli
  • Læs op

Indhold

    Igen i år er Dansk Fjernvarme repræsenteret med en stand på landsmødet, hvor alle deltagere kan møde medarbejderne fra Dansk Fjernvarme. Du kan blandt andre møde Dansk Fjernvarmes uddannelses- og kursusafdeling, som meget gerne vil drøfte, hvilke muligheder for opkvalificering og kompetenceudvikling der passer bedst for dig.

    Efter sidste års succes, hvor du kunne møde alle selskaberne, som til daglig holder til i Fjernvarmens Hus, samlet på ét sted, har vi igen i år dedikeret en del af udstillingsområdet til Fjernvarmens Hus.

    Her har vi skabt et rigtig hyggeligt område, som ligger centralt placeret i det store udstillingsområde, hvor der er plads til at tage en kop kaffe og optimale forhold for dialog med lige præcis den medarbejder, som kan hjælpe dig.

    Sæt grøn varme på landkortet

    Ud over at du kan møde Dansk Fjernvarmes sekretariat, kan du også være med til at sætte grøn varme på landkortet. Vi har nemlig sat os for at undersøge, hvor grøn varmen egentlig er i Danmark, og til det har vi brug for jeres hjælp. Vi håber derfor, at I kommer forbi vores stand og sætter jeres varmeselskab på kortet.

    Derudover skal du selvfølgelig også være med til at tage en sjov selfie og være med i lodtrækningen om flotte præmier.

    Vi glæder os til at møde alle landsmødets deltagere og står klar med varm kaffe på kanden og himmelsk softice fra Ryå Is.

    Andre klikkede på...