Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Landsmøde 2023 sprænger rammerne

Få dage før åbningen af Landsmøde 2023 har antallet af deltagere rundet 2.300. Det er lig med ny deltagerrekord for landsmøderne.

22. okt. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
20221027-Landsmøde2022Tivoli-039
  • Læs op

Indhold

    De seneste uger har det stået klart, at Landsmøde 2023 ville sætte deltagerrekord. Den hidtidige rekord på 2.206 fra 2022 i København blev allerede slået inden begyndelsen på Efterårsferien, men siden da er deltagerantallet bare fortsat med at stige.

    Og mandag morgen er deltagerantallet på ikke mindre end 2.310. Den blot et år gamle deltagerrekord bliver altså slået med lige lidt over 100 deltagere.

    Det vækker naturligvis glæde i Dansk Fjernvarme.

    - Vi kniber os lidt i armen over, at deltagerantallet bare stiger og stiger, og det er naturligvis meget glædeligt. Vi tolker det som et klart tegn på, at deltagerne er glade for det program, som vi har sat sammen for de kommende dage i Aalborg, siger seniorkonsulent Taja Lindby Skak fra Dansk Fjernvarme.

    Reelt er det muligt at melde sig til helt frem til begyndelsen af landsmødet torsdag den 26. oktober, og det kan selvfølgelig betyde, at deltagerantallet vokser endnu mere. Og skulle det ske, så skaber det ikke problemer for landsmødet.

    - Vi har plads til flere endnu, så hvis man sidder og gerne vil med, så skal man bare komme i gang med tilmeldingen, lyder det fra Taja Lindby Skak.

    Landsmøde 2023 finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center og bliver afviklet fra torsdag den 26. oktober frem til fredag den 27. oktober.

    Andre klikkede på...