Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Odsherred Forsyning får ny økonomidirektør

Odsherred Forsyning har ansat Lasse Westh-Overgaard som ny økonomidirektør. Han tiltræder stillingen den 1. maj.

26. apr. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Odsherred Forsyning kan se frem til at få en ny økonomidirektør fra den 1. maj. Der er nemlig lavet aftale med Lasse Westh-Overgaard om at overtage posten, der har været ledig nogle måneder. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Odsherred Forsyning.

    - Jeg er naturligvis klar over, at jeg tiltræder som økonomidirektør i et selskab, der er i økonomisk stormvejr, og det ser jeg som en fagligt spændende udfordring, udtaler Lasse Westh-Overgaard i pressemeddelelsen.

    Odsherred Forsyning har således for ganske nylig indstillet sine konverteringsprojekter, fordi der er skabt stor usikkerhed om økonomien i projekterne. Foreløbig er der tale om, at prisen er øget med over en halv milliard kroner i forhold til det oprindelige budget. Samtidig har formanden og to andre medlemmer af bestyrelsen trukket sig.

    Stor erfaring fra branchen

    Den nye økonomidirektør Lasse er ikke et ubeskrevet blad i forsyningen, da han tidligere i en årrække frem til 2020 har fungeret som ledende revisor for Odsherred Forsyning. Dertil har han en lang revisorbaggrund og kommer desuden med en specialiseret viden fra den danske forsyningssektor; herunder vand- og spildevandsforsyning, varme, affaldshåndtering og elnet.

    Lasse Westh-Overgaards erfaring har givet ham en dybdegående forståelse for sektorens udfordringer og muligheder. Han har bl.a. arbejdet som revisor hos EY, hvor en af hovedopgaverne var rådgivning af kommunalt ejede forsyningsvirksomheder.

    Gennem sin tid hos EY har Lasse opbygget en viden om og forståelse for de komplekse økonomiske udfordringer, som forsyningssektoren står over for. Her har han også været medlem af branchegruppen EY Energi og Forsyning.

    Andre klikkede på...