Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Torben Greve er ny midlertidig direktør i Odsherred

Bestyrelsen i Odsherred Forsyning har valgt Torben Greve som midlertidig administrerende direktør. Indtil 1. maj var han direktør i og en del af direktionen i Odsherred Kommune.

06. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Torben Greve skulle egentlig have været seniorkonsulent i Odsherred Kommune fra den 1. maj i år og frem til sin planlagte pensionering i efteråret 2025. I stedet overtager han midlertidigt stillingen som administrerende direktør i Odsherred Forsyning.

    Det fremgår af en pressemeddelelse fra Odsherred Forsyning, hvor man ganske hurtigt har fundet en midlertidig afløser for Fanny Villadsen, der i sidste uge forlod sin stilling som administrerende direktør for forsyningen.

    Torben Greve var indtil den 1. maj direktør for Center for Erhverv, Teknik og Kultur samt Center for Social og Arbejdsmarked i Odsherred Kommunen. Inden da har han været vidt omkring i kommunen, siden han i 1992 blev ansat som miljømedarbejder i det saværende Nykøbing-Rørvig Kommune. Siden avancerede han ifølge SN.dk til afdelingsleder, chef og kommunaldirektør.

    Bestyrelsen har holdt sit første møde

    Odsherred Forsyning skal ikke alene vænne sig til en ny administrerende direktør. I sidste uge kom der både en ny formand for bestyrelsen samt et nyt medlem af bestyrelsen. Og bestyrelsen holdt sit første møde fredag i sidste uge, hvor man altså bl.a. udpegede Torben Greve til midlertidig administrerende direktør.

    Ifølge forsyningens seneste pressemeddelelse bliver én af den nye bestyrelses første opgaver rekrutteringen af en ny administrerende direktør, og den opgave er nu igangsat, og flere komplekse opgaver venter.

    − En anden opgave er suppleringen af det sidste bestyrelsesmedlem til bestyrelsen, fortæller Susan Münster, der tilføjer, at det frem for alt også er vigtigt at passe godt på medarbejderne i forsyningen i denne turbulente tid.

    Der er også andre, der skal tages godt hånd om. Lige nu efterlyser mange fjernvarmekunder besked fra forsyningen om, hvad der sker med fjernvarmen og projektet i det sydlige Odsherred.

    − Det er stadig for tidligt at melde noget ud i fjernvarmesagen. Men der må ikke herske tvivl om, at vi arbejder på at løse den svære situation bedst muligt, siger Susan Münster.

    Andre klikkede på...