Gå til hovedindhold

Annoncering i Dansk Fjernvarmes medier

Annoncering i Dansk Fjernvarmes magasin og nyhedsbreve er en attraktiv måde få dit budskab ud i fjernvarmebranchen. Find medieinformation og kontaktoplysninger her.

Indhold

  Magasinet Fjernvarmen og Dansk Fjernvarmes tre nyhedsbreve bliver læst af bestyrelsesmedlemmer, ledere og andre medarbejdere hos Dansk Fjernvarmes 354 medlemmer. Mange af dem får magasinet leveret direkte i deres egen postkasse, og de abonnerer på nyhedsbrevene.

  Medlemmerne tæller store og små fjernvarmeselskaber i hele landet. Samlet set leverer de 99 procent af varmen til Danmarks 1,8 millioner boliger med fjernvarme.

  Magasinet læses også af energipolitikere, journalister, myndigheder, leverandører, rådgivende ingeniører og mange andre med interesse i fjernvarme. Nyhedsbrevene læses af mange forskellige målgrupper, både på og omkring fjernvarmeselskaberne. Nyhedsbrevet MedlemsNyt udkommer eksklusivt til Dansk  Fjernvarmes medlemmer.

  Hvis man gerne vil synliggøre sig i fjernvarmesektoren, er det derfor oplagt at annoncere i Dansk Fjernvarmes medier. Det kan man gøre i Magasinet Fjernvarmen, der udkommer seks gange om året, i de tre forskellige  nyhedsbreve, der udkommer henholdsvis dagligt og ugentligt – eller i en kombination.

  Medieinformation 2023

  Datoer for 2023

  Magasin Deadline for materiale Udkommer

  Nr. 1

  6. januar

  29. januar

  Nr. 2

  1. marts

  26. marts

  Nr. 3

  9. maj

  4. juni

  Nr. 4

  25. juli

  20. august

  Nr. 5

  19. september

  15. oktober

  Nr. 6

  14. november

  10. december

  Andre klikkede på...