Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme

Praktisk information og betingelser

Her kan du læse alt om, hvordan du tilmelder dig til vores kurser og andre events. Du kan også se, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål.

19. jan. 2023
Tekst af Mikkel Lysgaard, mil@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Tilmelding til kurser, møder, temadage og øvrige events foregår her på hjemmesiden. Der er en tilmeldingsknap ved hvert arrangement. Du skal bruge dit personlige login for at tilmelde dig. Læs mere om login her. 

  Du vil altid modtage en bekræftelse på din tilmelding. Som hovedregel er tilmeldingsfristen fire uger før arrangementets start, af hensyn til de praktiske forhold.

  En til to uger før kursets eller mødets start vil du modtage en mail med praktiske informationer. Dansk Fjernvarmes kurser er for alle – både medlemmer og ikke-medlemmer.

  Medmindre andet er anført, inkluderer prisen både materialer og forplejning i kursus- eller mødetiden.
  Alle priser er ekskl. moms.

  Mange kurser, møder og events afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, både fordi det er her vi bor, og fordi det er centralt beliggende i landet.

  De fleste kurser vil kunne gennemføres andre steder, hvis der kan samles deltagere nok. Vi kommer også gerne ud til jer. Kontakt Lisbeth Aagaard Mountfield for at høre nærmere.

  Du har mulighed for at få ladet din elbil op, mens du er på kursus eller til møde i Fjernvarmens Hus.

  Vi har en ladestander med to udtag på 11 kw. 

  Her kan du se, hvor du har mulighed for at parkere ved Fjernvarmens Hus i Kolding.

  Der tages jævnligt fotos og video på Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer. Billederne bruges til markedsføring af Dansk Fjernvarme og vores kurser og arrangementer. Dette sker med baggrund i lovgivningen om brug af billeder og video i forbindelse med legitim interesse for virksomheden.

  Finder du et billede på en af Dansk Fjernvarmes platforme, som du ikke ønsker bliver anvendt, skal du rette henvendelse til Dansk Fjernvarme på tilmelding@danskfjernvarme.dk, hvorefter billedet straks vil blive fjernet.

  Afbud skal ske skriftligt til tilmelding@danskfjernvarme.dk så tidligt som muligt.

  Kurser og uddannelser:

  • Indtil fire uger før afholdelse kan tilmeldingen annulleres eller flyttes uden beregning
  • Mellem fire og to uger før afholdelse opkræves 50 % af deltagerprisen
  • Mindre end to uger før afholdelse opkræves 100 % af deltagerprisen

  PULS og landsmøde:

  • Ved afbud efter den datofastlagte tilmeldingsfrist opkræves 100 % af deltagerprisen

  Alle øvrige arrangementer:

  • Mindre end én uge før afholdelse opkræves 100 % af deltagerprisen

  Ved arrangementer med gratis deltagelse kan der opkræves afbudsgebyr og/eller no show-gebyr. Se mere på siden, hvor du tilmelder dig arrangementet.

  Når du deltager i kurser, møder og andre arrangementer hos Dansk Fjernvarme er det for at lære, netværke og vidensdele. Til kurser og arrangementer kan der blive udleveret lister med navne og e-mailadresser på kursusdeltagere og deltagere til f.eks. temadage.

  Deltager du i et møde hos Dansk Fjernvarme, vil du i indkaldelsen til mødet nogle gange kunne se, hvem de andre deltagere er og se deres e-mailadresser.

  Dansk Fjernvarme samarbejder med andre kursusudbydere. Det er f.eks. DANVA, Danske Vandværker og Fredericia Maskinmesterskole. Du vil kunne opleve at modtage en opkrævning for kursusdeltagelse fra en af disse udbydere. For at de kan lave denne opkrævning, sender vi dine kontaktoplysninger videre til dem, men kun når det er nødvendigt. Skal vi booke hotel for dig, sender vi dit navn videre til hotellet.

  Vi passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse om dine rettigheder i Dansk Fjernvarmes privatlivspolitik. Vil du f.eks. ikke stå på en deltagerliste, så respekterer vi det. Venligst kontakt Jette Drud eller Randi Nørgaard Jensen.

  Vedrørende AMU-kurser henviser vi til Voksenuddannelse.dk

  Spørgsmål om tilmelding eller afbud

  Administrativ koordinator

  Jette Drud

  Tilmelding, afbud og booking af ophold
  Login til Dansk Fjernvarme
  Medlemsadministration

  Administrativ koordinator

  Randi Nørgaard Jensen

  Tilmelding, afbud og booking af ophold
  Login til Dansk Fjernvarme

  Se også