Gå til hovedindhold

Magasiner

63 resultater

Fjernvarmen nr. 5 oktober 2023: Landsmøde 2023 + mini-tema om CCUS

Magasinet Fjernvarmen varmer i oktober-udgaven op til årets landsmøde. Vi besøger også Grenaa hvor prisloftet på overskudsvarme driller og vi ser nærmere på CCUS i et mini-tema.

Fjernvarmen nr. 4 august 2023: Prisloft på overskudsvarme

Nyt prisloft ser ud til både at bremse fremtidige projekter og sende eksisterende anlæg ud i en uvis fremtid. Det sætter august-nummeret af magasinet Fjernvarmen fokus på med tema-sektionen ”Prisloft på overskudsvarme”.

Fjernvarmen nr. 3 juni 2023: Næste generation

Juni-nummeret af magasinet Fjernvarmen sætter med tema-sektionen ”Næste generation” fokus på dem, der skal drive og udvikle sektoren i fremtiden.

forside på seneste udgave af magasinet fjernvarmen, nummer 3 juni. Tema: Næste generation i fjernvarmesektoren

Fjernvarmen nr. 2 marts 2023: Ildsjæle sikrer fjernvarme til Juelsminde + Tema: Ø-varme

Årets anden udgave af magasinet Fjernvarmen besøger Juelsminde, hvor en gruppe engagerede borgere har sat en proces på skinner, der ender med at mere end 1.000 boliger får fjernvarme fra Løsning. Læs også temasektionen om Ø-varme.

Fjernvarmen nr. 1, januar 2023: Ny energiminister + tema: egenproduktion af el

Den første udgave af magasinet Fjernvarmen i 2023 er på vej ud til postkasserne. Magasinet har mødt energiens nye minister og sætter i temasektionen fokus på ”Egenproduktion af el”.

Fjernvarmen nr. 6, december 2022: Efter valget – hvad nu?

Danskerne har stemt og sammensat det Folketing, der de næste fire år skal føre dansk energipolitik videre. Magasinet Fjernvarmen sætter kursen i temasektionen og får selskab af blandt andre KL og Dansk Affaldsforening, som også kommer med input. Mød også vinderen af Fjernvarmeprisen 2022 og hør om Vestforbrændings ambitiøse konverteringsplaner.