Gå til hovedindhold

Magasiner

66 resultater

Fjernvarmen nr. 2, marts 2024: EU-valg på vej

Tema-sektionen i marts-udgaven af magasinet varmer op til EU-valget ved at stille spørgsmålet: Kommer energi også til at dominere valget denne gang? Magasinet besøger også Vestjylland for at se på, hvordan et klimapartnerskab med 11 lokale varmeværker skal nå 100 procent VE i fjernvarmen.

Fjernvarmen nr. 1 januar 2024: Fjernvarme til salg

2024’s første udgave af magasinet Fjernvarmen fokuserer på fjernvarmeselskabernes opgave med at markedsføre fjernvarme. Vi samler også et overblik over ny lovgivning i 2024.

Fjernvarmen nr. 6 december 2023: Tema om lagring

Magasinet Fjernvarmen sætter i december-udgaven fokus på lagring, som er emnet for denne udgaves tema-sektion. Vi besøger desuden vinder af Fjernvarmeprisen 2023, Sdr. Felding Varmeværk, for at høre mere om deres grønne sektorkobling.

Fjernvarmen nr. 5 oktober 2023: Landsmøde 2023 + mini-tema om CCUS

Magasinet Fjernvarmen varmer i oktober-udgaven op til årets landsmøde. Vi besøger også Grenaa hvor prisloftet på overskudsvarme driller og vi ser nærmere på CCUS i et mini-tema.

Fjernvarmen nr. 4 august 2023: Prisloft på overskudsvarme

Nyt prisloft ser ud til både at bremse fremtidige projekter og sende eksisterende anlæg ud i en uvis fremtid. Det sætter august-nummeret af magasinet Fjernvarmen fokus på med tema-sektionen ”Prisloft på overskudsvarme”.

Fjernvarmen nr. 3 juni 2023: Næste generation

Juni-nummeret af magasinet Fjernvarmen sætter med tema-sektionen ”Næste generation” fokus på dem, der skal drive og udvikle sektoren i fremtiden.

forside på seneste udgave af magasinet fjernvarmen, nummer 3 juni. Tema: Næste generation i fjernvarmesektoren