Gå til hovedindhold

Nyheder

2051 resultater

Ekspert: Hybridkrig er en trussel for fjernvarmesektoren

24. jul. 2024
Cybersikkerhed & Beredskab
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

En potentiel hybridkrig med helt nye spilleregler truer Danmarks sikkerhed, og det eneste modsvar er at opruste vores robusthed, påpeger leder af Center for Samfundssikkerhed Rasmus Dahlberg.

Grenaa Varmeværk: Der er et utrolig højt sikkerhedsniveau i dag

22. jul. 2024
Cybersikkerhed & Beredskab
Medlemmer
Dansk Fjernvarme

Et skærpet beredskab er kommet for at blive i fjernvarmesektoren. Hos Grenaa Varmeværk består det styrkede beredskab af mange elementer lige fra komplicerede routere til hundepatruljer.

Analyse: Kan mindre varmepumper bidrage til en sænkning af fremløbstemperaturen?

19. jul. 2024
Analyser & Udvikling
Dansk Fjernvarme

Et ny F&U-projekt undersøger mulighederne og udbyttet af at sænke fremløbstemperaturen i dele af distributionsnettet ved brug af mindre varmepumper. Viborg Varme har i samarbejde med Danmarks Tekniske Institut udbygget og testet en brugsvandsinstallation baseret på fjernvarme kombineret med en varmepumpe.

Grøn varmefusion krydser Gudenåen

15. jul. 2024

Ry Varmeværk og Rye Kraftvarmeværk er fusioneret til ét andelsejet varmeværk, der nu bliver bundet sammen af en 8,5 km lang transmissionsledning under Gudenåen. Og varmen bliver endnu mere grøn.

Deltagerantallet har rundet 1.500

12. jul. 2024
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Der er fortsat stor interesse for Landsmøde 2024, der allerede nu – én måned siden åbningen for salget af billetter – kan melde om over 1.500 tilmeldinger.

En slutdato vil øge momentum for gasudfasning

12. jul. 2024
Rammevilkår & Regulering
Projekter & Planlægning
Klima- & Miljøforhold

Tusinder af danskere venter fortsat på afklaring om deres opvarmning, og hvis der skal mere momentum i gasudfasningen, er det vigtigt med en slutdato for gas til opvarmning, lyder det fra anerkendt forsker og medlem af Klimarådet.