Gå til hovedindhold

Nyheder

1852 resultater

Medlemmer sætter varmeprisen ned

12. apr. 2024
Energipriser
Medlemmer

Både Viborg Varme og Verdo melder nu ud om prisfald. Viborg Varme sænker prisen med lige over 2.500 kroner om året, mens Verdo sænker varmeprisen i Herning med lige 1.000 kroner.

Nyt HOFOR-anlæg får mere biogas ud af spildevand

12. apr. 2024
Varmekilder
Produktion
Forsyningssikkerhed

HOFOR vil med et nyt testanlæg få 66 procent mere biogas ud af det spildevand, som københavnerne producerer hvert år. Det kan betyde, at københavnerne reelt bliver selvforsynende med gas til komfuret.

Skatteudvalg er bekymret for CO2-afgift

11. apr. 2024
PtX & CCUS
Afgifter & Tilskud
Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme har haft foretræde i Folketingets Skatteudvalg om en CO2-afgift, der rammer selskaber, der ikke udleder CO2.

Innargi tager hul på den tredje geotermiboring i Aarhus

11. apr. 2024
Varmekilder
Sektorintegration
Medlemmer

Geotermiselskabet Innargi har nu afsluttet den anden test-boring i Aarhus med et godt resultat. Fredag starter boringen af en tredje brønd.

Effektivt kursus i regnskab og priseftervisning

11. apr. 2024
Administration & Økonomi
Rammevilkår & Regulering
Projekter & Planlægning

Dansk Fjernvarme afholder i begyndelsen af maj kursus i regnskab og priseftervisning. Kursusforløbet skal give kursisterne et grundigt fundament for økonomistyringen i varmeselskabet, påpeger kursusleder Jytte Rabæk Schmidt.

Enhedslisten vil øge tilskud til gasudfasning

10. apr. 2024
Konverteringer
Afgifter & Tilskud

Den eksisterende støtte til at komme af med naturgas som opvarmningskilde er alt for lille, mener Enhedslisten, der lancerer nyt udspil, der kompenserer familier for at droppe naturgas.