Gå til hovedindhold

Nyheder

1749 resultater

Webinar: Sådan undgår du biologiske agenser

20. feb. 2024
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Dansk Fjernvarme inviterer til webinar om biologiske agenser. På webinaret bliver du også klædt på til at undgå dine medarbejdere bliver syge af arbejde i biologisk materiale.

2040-strategi skuffer Dansk Fjernvarme

20. feb. 2024
Dansk Fjernvarme
Klima- & Miljøforhold
Varmekilder

EU-Kommissionens nye 2040-strategi har en række mangler, lyder det fra Dansk Fjernvarme i et høringssvar, hvor man efterlyser anerkendelse af den rolle opvarmning og køling skal have.

Danskerne forventer energipriserne forbliver stabile

20. feb. 2024

Ny undersøgelse viser, at danskerne ikke forventer markante prisstigninger på energi i 2024. Selvom energikrisen toppede i 2022, betaler det sig stadigvæk, at danskerne sparer på strømmen, lyder det fra ekspert.

Næstved Fjernvarme: Alle pengene værd at investere i droner

20. feb. 2024
Medlemmer

Droneoverflyvninger har siden december afsløret, at ledningsnettet er uden lækager, og at investeringen i egne droner har været alle pengene værd.

Temadag skal føre til en bageopskrift i datadeling

16. feb. 2024
Kurser & Events
Temadag
Medlemmer

Temadagen om Kunstig Intelligens bød på branchesparring og konkrete bud på, hvordan AI inddrages som et arbejdsværktøj ude hos Fjernvarmeselskaberne. Seniorkonsulent Ole Juhl håber, at kunstig intelligens baner vejen for en fælles datadelingsmodel i fjernvarmebranchen.

Bliv klædt på til fremtidens bestyrelsesarbejde

16. feb. 2024
Dansk Fjernvarme
Ledelse & Bestyrelse

Dansk Fjernvarme inviterer den 14. marts 2024 på ARKEN til endagskonference i temaet ’Den attraktive bestyrelse’, hvor du lærer, hvordan du skaber en bestyrelse, der repræsenterer det samfund, vi lever i.