Gå til hovedindhold

Podcasten Fjernvarmen

46 resultater

Systemydelser og decentral kraftvarme

27. mar. 2024
Elmarked & Eltariffer
Sektorintegration
Rammevilkår & Regulering

I dette afsnit kigger vi på systemydelser til elnettet og de decentrale kraftvarmeværkers rolle i forhold til forsyningssikkerheden her i landet.

Hvordan kan fjernvarmesektoren bruge AI?

20. feb. 2024
Digitalisering
Cybersikkerhed & Beredskab

Kunstig intelligens giver nye muligheder i mange brancher - også i fjernvarmesektoren. Hvordan ser vi på i dette 42. afsnit af podcasten Fjernvarmen.

Hvordan sælger du fjernvarmen?

30. jan. 2024
Salg & Markedsføring
Projekter & Planlægning

Fjernvarmen sælger ikke længere sig selv. Lavere gaspriser og stigende priser på anlægsprojekter får folk til at tøve med at blive koblet på fjernvarmenettet. Dagens to gæster giver deres bud på, hvordan du bedst kommer i gang.

Fjernvarmens rolle i energisystemet

20. dec. 2023
Sektorintegration
Analyser & Udvikling
PtX & CCUS

Det 40. afsnit af podcasten Fjernvarmen dykker ned i en ny rapport om fjernvarmens rolle i energisystemet. Forvent udtryk som sektorintegration, overskudsvarme og power-to-x blive brugt i løbet af afsnittet.

Fjernvarmemonopolet

22. nov. 2023
Administration & Økonomi
Kundeforhold

Afsnit 39 af podcasten Fjernvarmen er lidt specielt. Afsnittet hedder Klaus og Fjernvarmemonopolet og er optaget til erfa-møde for erfa-gruppen Administration og Regnskab.

LM2023

30. okt. 2023
Konverteringer
Medlemmer
Klima- & Miljøforhold

Afsnit 38 af podcasten Fjernvarmen er optaget på årets landsmøde. I denne udgave kommer vi både forbi diversitet i fjernvarmen, kommunernes rolle i den grønne omstilling og Fjernvarmeprisen.