Gå til hovedindhold

Podcasten Fjernvarmen

49 resultater

Podcasten Fjernvarmen: Med TVIS på rørarbejde

25. jun. 2024

Kom med og 'sparke rør' med TVIS i podcasten Fjernvarmens afsnit 46, hvor vi hører om, hvilke udfordringer der er, når de anlægger 5 km transmissionsledning i det nordlige Kolding.

Elektrificering i Aalborg

28. maj 2024
Varmekilder
Varmepumper & Elkedler
Elmarked & Eltariffer

Med udgangen af 2028 lukker det kulfyrede Nordjyllandsværk. Men hvad skal komme i stedet? Og hvad betyder det, når Aalborg Forsyning går fra at være elproducent til elforbruger? Det er emnet for afsnit 45 af podcasten Fjernvarmen.

Diversitet i forsyningen

23. apr. 2024
Ledelse & Bestyrelse
Medlemmer
Dansk Fjernvarme

Det står småt til med forskelligheden i bestyrelserne i de danske forsyningsselskaber. Og taler vi kun om køn, når vi taler om diversitet? Eller er der andre parametre, som er mere vigtige. Det tager vi fat på i dette 44. afsnit af Podcasten Fjernvarmen.

Systemydelser og decentral kraftvarme

27. mar. 2024
Elmarked & Eltariffer
Sektorintegration
Rammevilkår & Regulering

I afsnit 43 kigger vi på systemydelser til elnettet og de decentrale kraftvarmeværkers rolle i forhold til forsyningssikkerheden her i landet.

Hvordan kan fjernvarmesektoren bruge AI?

20. feb. 2024
Digitalisering
Cybersikkerhed & Beredskab

Kunstig intelligens giver nye muligheder i mange brancher - også i fjernvarmesektoren. Hvordan ser vi på i dette 42. afsnit af podcasten Fjernvarmen.

Hvordan sælger du fjernvarmen?

30. jan. 2024
Salg & Markedsføring
Projekter & Planlægning

Fjernvarmen sælger ikke længere sig selv. Lavere gaspriser og stigende priser på anlægsprojekter får folk til at tøve med at blive koblet på fjernvarmenettet. Dagens to gæster giver deres bud på, hvordan du bedst kommer i gang.