Gå til hovedindhold

Podcasten Fjernvarmen

39 resultater

Den grønne omstilling mangler hænder

28. aug. 2023

Konverteringer

Sikkerhed & Arbejdsmiljø

Der er mangel på arbejdskraft til den grønne omstilling. Hvordan løser vi det både nu og i fremtiden? Det er emnet i 35. afsnit af podcasten Fjernvarmen.

Ørsted, udbud og CO2-fangst

22. jun. 2023

PtX & CCUS

Ørsted vandt statens første udbud om CO2-fangst. Nu går jagten så ind på CO2 på selskabets to biomassefyrede kraftvarmeværker, Asnæsværket og Avedøreværket. Hør hvordan i det 34. afsnit af podcasten Fjernvarmen.

Vestforbrænding vil fortsat fange CO2

07. jun. 2023

PtX & CCUS

Rammevilkår & Regulering

Sektorintegration

Ørsted vandt statens udbud om CO2-fangst. Det stopper ikke Vestforbrænding, der har tænkt sig at fortsætte med sit projekt. Det fortæller direktør Steen Neuchs Vedel mere om i det 33. afsnit af podcasten Fjernvarmen.

Fyn har fart på konverteringer

26. apr. 2023

Konverteringer

I 32. afsnit af Podcasten Fjernvarmen besøger vi Fjernvarme Fyn, hvor der er høj fart på konverteringerne. Ifølge gæst Jakob Storm Rasmussen har han ikke oplevet noget lignende i sine mange år i energibranchen.

Udspil om CO2-fangst

06. mar. 2023

PtX & CCUS

Rammevilkår & Regulering

CO2-fangst er en nødvendighed, hvis vi skal nå klimamålene. Men hvordan kommer vi i gang? Og er det også noget for de mindre fjernvarmeselskaber? Det ser vi nærmere på i denne 31. udgave af podcasten Fjernvarmen.

Tilbud til nye kunder

31. jan. 2023

Konverteringer

Hvordan holder man fast på de fremtidige kunder indtil fjernvarmen rulles ud? Tørring Kraftvarmeværk har fundet en løsning, som vi ser nærmere på i denne 30. udgave af Podcasten Fjernvarmen.

2500 konverteringer i Høje Taastrup

28. nov. 2022

Konverteringer

Fjernvarme efterspørges overalt i områder, hvor der er naturgas og oliefyr. Men er de gunstige forhold fulgt med efterspørgslen? Det er omdrejningspunkt i afsnit 29 af podcasten Fjernvarmen.

Forsyningssikkerhed i en energikrise

28. okt. 2022

Forsyningssikkerhed

Cybersikkerhed & Beredskab

28. afsnit af podcasten Fjernvarmen handler om forsyningssikkerhed, når der er krig i Europa, og vejrforhold, der driller. Afsnittet er optaget på Dansk Fjernvarmes Landsmøde og gæst er Mogens Lykketoft, formand for Energinet.