Gå til hovedindhold

Presseklip

335 resultater

Innargi og Kredsløb går videre med geotermien

12. apr. 2024

LÆS I DAG: Efter høje priser: Tusindvis af danskere har droppet naturgas. Sidste udkald for fjernvarme i landsby. Klimaråd: Udfasning af træflis går for langsomt.

Viborgs fjernvarmekunder har udsigt til pænt lavere varmeregning

11. apr. 2024

LÆS I DAG: Verdo sænker varmepriserne i Herning. Vestforbrænding tager det ene første spadestik efter det andet. Hofor tester power-to-gas og øger biogasproduktionen. To nye enorme solcelleparker får et stort spark fremad. Nye huer til fjernvarmeventiler sikrer Hofor store besparelser.

Fjernvarmen fortsætter sin fremgang

10. apr. 2024

LÆS I DAG: Direktør: Forældet lovgivning står i vejen for fremskridt. Selskab stopper alt arbejde på fjernvarme. Lars Aagaard betvivler Klimarådets vurdering, og fastholder at 2030-målsætningen kan nås med en afgift på landbruget. Danmark og fem andre lande styrker sikkerheden i Nordsøen.

214.000 muligheder for fjernvarme i 2028 - hvis bare ...

09. apr. 2024

LÆS I DAG: Opbakning til at arbejde videre for fjernvarmen. Nu kommer fjernvarmen det første lille stykke. Rådgiver: Stor usikkerhed om PTX og brintrør kan koste vindsektor dyrt. Befolkningens klimatillid til landbruget falder.

Forbrændingsanlæg er økonomisk mere velegnede til CCS end biomasse

08. apr. 2024

LÆS I DAG: Aftale om finansiering af brintrør på plads: Branchen ikke lutter begejstret. Rigsrevisionen sår tvivl om milliardstore grønne støtteordninger: ”Svært at se, hvad vi får for pengene”. Fjernvarmekunderne i Haderslev ligger lunt i svinget. Og direktør har en god nyhed for 2024. Lykketoft frygter, at den grønne dagsorden sparkes til hjørne: "Der er hele tiden andre ting, der presser sig på". Forsyning skal ud at lede efter ny direktør. 2023 blev et rekordår for reduktion af klimaudledninger i EU.

Regeringen finder det vanskeligt at afløfte CO2-afgiften ved anvendelse af CCS på fjernvarmeværker

05. apr. 2024

LÆS I DAG: Det skal stoppes: Fjernvarmeselskaber tabte millioner på spekulation. Ny brintaftale baner vejen for et nyt, grønt eksporteventyr og lokal vækst. Gave til fjernvarmekunder: Varmeregningen bliver på nul kroner. Beboere sagde alligevel ja tak til fjernvarme.