Gå til hovedindhold
Webinar
Produktion
Afgifter & Tilskud
Afholdt

Webinar: Ansøgning om gratiskvoter 2024

Vil I have del i gratistildelingen af CO2-kvoter i næste periode 2026-2030? Deltag i webinaret og hør om, hvordan ansøgningsskemaerne udfyldes.

Webinaret blev afholdt den 17. april 2024. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 550 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme og Grøn Energi. For ikke-medlemmer er prisen 735 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk

Ansøgningsfristen for gratistildelingen af CO2-kvoter i perioden 2026-2030 er fredag den 14. juni 2024.

På webinaret gennemgår vi ansøgningsskemaerne og de procedurer, som ligger til grund, herunder overvågningsmetodeplan og basisdatarapport, og hvad man skal være opmærksom på.

På webinaret kan du bl.a. høre:

  • Nyt om ansøgning om gratiskvoter
  • Hvordan indberetningsskemaerne fra EU udfyldes korrekt
  • Hvad vi i fjernvarmen særligt skal være opmærksomme på i ansøgningsprocessen

Læs mere her: Tildeling af gratiskvoter 2021-2030 | Energistyrelsen (ens.dk)

Udover Tine Skovlund og Mette Louise Wätzold Bjørnlund fra Dansk Fjernvarme, vil du på webinaret møde ekspert på kvoteområdet Pia Clausen fra NIRAS, som gennemgår ansøgningsskemaer og svarer på spørgsmål.

Er webinaret noget for dig?

Webinaret henvender sig til dig, der skal til at søge om gratiskvotetildeling for den kommende periode 2026-2030.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides helt frem til ansøgningsfristen den 14. juni 2024. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.