Gå til hovedindhold
Webinar
Administration & Økonomi
Jura
Køb optagelse | Kun for medlemmer

Webinar om restanceinddrivelse – dødsboer og konkurser

Deltag i dette webinar, og bliv opdateret på restancereglerne. Vi sætter fokus på, hvordan du som fjernvarmeselskab skal håndtere dødsboer. Hør også om konkurser og tvangsauktioner.

Webinaret blev afholdt den 22. november 2023. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 525 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk

På dette webinar kan du høre om, hvordan du som fjernvarmeselskab bedst håndterer et dødsbo, herunder tidsforløb og frister.

Vi vil have særlig fokus på insolvente dødsboer og boudlæg, men vi behandler også forhold om solvente dødsboer og dødsboer med efterlevende ægtefæller.

Vi kommer ligeledes ind på, hvordan fjernvarmeselskabet skal forholde sig, hvis en kunde går konkurs eller er på vej mod en konkurs eller tvangsauktion. Vi kommer meget kort ind på, hvad en rekonstruktion er.

Grib derfor muligheden, og bliv opdateret på spørgsmålene om håndteringen af dødsboer og konkurser.

På webinaret kan du bl.a. høre:

  • Hvordan du som fjernvarmeselskab håndterer et dødsbo
  • Tidsforløb og frister i forbindelse med dødsboer
  • Boudlæg, insolvente og solvente dødsboer
  • Opgørelse af krav mod dødsboer
  • Hvordan du som fjernvarmeselskab skal forholde dig, hvis en kunde går konkurs eller kommer på tvangsauktion
  • Kort om rekonstruktioner

Er webinaret noget for dig?

Webinaret henvender sig til dig, der arbejder med administration og regnskab i et fjernvarmeselskab. 

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.