Gå til hovedindhold

Politisk aktør

Dansk Fjernvarme bestræber sig på at sikre medlemmerne politisk indflydelse og adgang til dialog med beslutningstagerne. Foreningens politiske interessevaretagelse løses i tæt samspil med medlemmerne.

Tekst af Mikkel Lysgaard, mil@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Dansk Fjernvarmes medlemmer bestræber sig hver dag på at levere en stadig mere grøn og konkurrencedygtig fjernvarme til stadig flere danskere. Skal det lykkes bedst muligt, kræver det en brancheorganisation, der arbejder hårdt for at sikre de bedst mulige rammer og vilkår for fjernvarmeselskaberne.

    Den mission står centralt i Dansk Fjernvarmes indsats inden for public affairs. Foreningen er stærkt drevet af at sikre de bedste rammer for fjernvarmen og arbejder samtidig for, at politikere, embedsfolk og andre relevante beslutningstagere kender fjernvarmen og ved, at den er en afgørende del af den grønne omstilling.

    Fra beslutningstagere både lokalt, nationalt og endda på europæisk plan oplever Dansk Fjernvarme en stor interesse for at blive klogere på fjernvarmen.

    I den forbindelse bidrager Dansk Fjernvarme med analyser, anbefalinger og sparring, så politikerne får et godt vidensgrundlag at træffe de store beslutninger om fremtidens energiplanlægning på.