Gå til hovedindhold

2021

Fortsat grund til optimisme i fjernvarmen trods lille fald i eksporten

09. jun. 2023
Distribution & Lagring

Den danske eksport af energiteknologi tog i 2020 et markant dyk som følge af rystelserne fra COVID-19. Eksporten af fjernvarmeteknologi kom dog mere helskindet igennem, hvilket giver anledning til moderat tilfredshed.

Selskaber kan sende forbrugsoplysninger på mail

05. jan. 2023
Kundeforhold

Fjernvarmeselskaberne kan spare penge for både dem selv og deres kunder ved at sende de lovpligtige forbrugsoplysninger med mail i stedet for som brevforsendelse. 

Kunderne skal føle sig godt behandlet

30. dec. 2021
Kundeforhold

TEMA OM KUNDEDIALOG: Ølgod Tekniske Værker har ikke egentlige retningslinjer for kundehåndtering, men grundlæggende er tilgangen til service helt simpelt, at kunderne skal føle sig godt behandlet.

Den gode kundedialog er vigtig for arbejdsglæden

30. dec. 2021
Kundeforhold

TEMA OM KUNDEDIALOG: Hos Greve Fjernvarme lægger energichef Line Carlsen vægt på, at medarbejderne skal være gode til kundedialog, fordi det også bidrager til, at medarbejderne trives med at være på arbejde.

Ny varmepumpe øger solvarmens effektivitet i Marstal

30. dec. 2021
Varmepumper & Elkedler

Fra starten af 2022 skal en nyinstalleret varmepumpe på 2 MW indgå i driften hos Marstal Fjernvarme på Ærø. Formålet med installationen er at få mest muligt ud af forsyningens solvarmeanlæg, som efter planen skal stå for 55 procent af den årlige varmeproduktion.

Dansk Fjernvarme i medierne 2023

30. dec. 2021
Dansk Fjernvarme

Her på siden bringer vi et løbende overblik over de steder, Dansk Fjernvarme har været synlige i medierne. Listen opdateres ugentligt og bringes i nyhedsbrevet MedlemsNyt.