Gå til hovedindhold
Produktion
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Bliv klogere på pumpedrift til distribution

Den 21. februar 2024 afholder Dansk Fjernvarme et kursus om pumpedrift i forbindelse med distribution. Kurset afholdes i Fjernvarmens Hus.

04. jan. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Nu kan du blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig at vide om pumpers opbygning, funktion og energiforbrug. Du kan også høre, hvordan du dimensionerer og styrer jeres pumper, så I opnår den bedst mulige performance.

    Det sker på et kursus den 21. februar i Fjernvarmens Hus, når Dansk Fjernvarme afholder kurset ”Pumper og pumperegulering i fjernvarmesystemer”.

    - På kurset får deltagerne den nødvendige teoretiske viden suppleret med praktiske erfaringer om valg af pumper og pumpedrift, forklarer Jens Christian Nielsen.

    På kurset vil du få en viden om pumper og pumpedrift, som gør dig i stand til at dimensionere pumper og vurdere, hvorvidt specifikke pumper er optimale for en given fjernvarmeapplikation.

    Du vil derfor efter kurset være i stand til at bidrage med kvalificerede input og viden i dialog og sparring med kollegaer, rådgivere og leverandører.

    Du vil få demonstreret nogle eksempler på dimensioneringsprogrammer og praktisk anvendelse, og undervisningen vil veksle mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Nogle øvelser gennemføres på egen medbragte PC (der er ikke særlige krav til programmer).

    Andre klikkede på...