Gå til hovedindhold
Medlemmer
Dansk Fjernvarme
Landsmøde

Deltagertallet har rundet 1.000

Det går hurtigt med at få solgt billetter til Landsmøde 2023. På under én uge har deltagerantallet rundet 1.000.

13. jun. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Der er stor interesse for at være med til årets største begivenhed i fjernvarmesektoren – Landsmøde 2023. Billetsalget blev åbnet torsdag i sidste uge, og allerede nu melder Dansk Fjernvarme, at deltagerantallet har rundet 1.000 og nu nærmer sig 1.100.

    - Vi er glædeligt overrasket over, at der er så stor interesse for landsmødet allerede nu, hvor vi endnu er en del måneder fra selve landsmødet. Men det vidner om, at medlemmerne har et godt indtryk af de tidligere landsmøder, og at de derfor vil sikre sig, at de kan være med igen i år, lyder meldingen fra seniorkonsulent Taja Lindby Skak, der er ansvarlig for landsmøderne i Dansk Fjernvarme.

    Læs mere om Landsmøde 2023

    Landsmøde 2023 er retur i Jylland og bliver afholdt i Aalborg Kongres- og Kultur Center fra den 26. til den 27. oktober. Programmet er endnu ikke helt endeligt, men temaet bliver: GRØNT, SIKKERT – ALTID, og hvordan vi skaber en grøn fremtid uden at gå på kompromis med forsyningssikkerheden.

    Billetsalget blev som nævnt åbnet torsdag formiddag i sidste uge, hvor knap 500 købte billet i løbet af den første halve time. Det tal er altså nu vokset til over 1.000, og samtidig er hotelværelserne booket i et endnu hurtigere tempo - 1200 værelser forsvandt på halvanden time, da tilmeldingen åbnede torsdag formiddag i sidste uge.

    Det betyder, at stort set alle hotelværelser er væk, men man er velkommen til at kontakte Henriette Bugge Mortensen, Destination Nord på hbm@destination-nord.dk eller telefon 9931 7520 for at komme på venteliste.

    I 2022 blev landsmødet holdt i København, og her var der over 2200 deltagere.

    Andre klikkede på...