Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Hedensted Fjernvarme har fundet sin nye direktør

Martin Lindhardt er en erfaren projektleder med en solid baggrund indenfor fjernvarme. Og fra den 1. februar overtager han direktørposten i Hedensted Fjernvarme.

08. nov. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Den 45 årige Martin Lindhardt overtager direktørstolen i Hedensted Fjernvarme den 1. februar 2024. Martin Lindhardt har de seneste 15 år været ansat i COWI A/S Fjernvarmeafdeling. Først som specialist og senere som projektleder, hvor han har haft ansvaret for en række store fjernvarmeprojekter herunder TVIS’ udvidelser i Vejle, Kolding og Middelfart. Martin har også tidligere arbejdet i Aalborg Forsyning.

  - Vi er glade for, at vi har fundet en person med en solid fjernvarmebaggrund, siger Morten Juhl Lassen, der er formand for Hedensted Fjernvarme.

  - Det er bestyrelsens vurdering at Martin Lindhardt som ingeniør vil kunne supplere og styrke det faglige miljø i Hedensted Fjernvarme, og at han med sine 45 år vil gå godt i spænd med medarbejdere, andelshavere og samarbejdspartnere. Samtidig vil hans solide fjernvarmeerfaring og -netværk kunne styrke samarbejdet med bestyrelsen og den strategiske udvikling af værket, uddyber formanden.

  Martin Lindhardt er født og opvokset i Herning og bor i Århus. Han er uddannet Diplomingeniør på Ingeniørhøjskolen i Århus og har taget projektlederuddannelse i COWI A/S. I sin fritid er Martin engageret i frivilligt bestyrelsesarbejde hvor han bl.a. hvert år er med til at arrangerer Danmarks største festival for bræt- og rollespil med over 1.000 deltagere.

  Martin Lindhardt tiltræder direktørstillingen i Hedensted Fjernvarme den 1. februar 2024.

  Andre klikkede på...