Gå til hovedindhold
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

PULS 2023 er klar til at tage imod fjernvarmesektoren

Dansk Fjernvarme byder torsdag velkommen til 2023-udgaven af PULS. Teltet er rejst og klar til at tage imod de mere end 200 deltagere.

20. jun. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

På torsdag vil teltet ved Fjernvarmens Hus blive fyldt med deltagere på PULS 2023 fra fjernvarmeselskaber over hele Danmark. Foto: Dansk Fjernvarme.

 • Læs op

Indhold

  Teltet er allerede rejst på parkeringspladsen bag Fjernvarmens Hus og er klar til at tage imod de mange bestyrelsesmedlemmer og ledere fra fjernvarmeselskaber over hele landet, der dukker op for at være med til PULS 2023 torsdag i denne uge.

  Mere end 200 har meldt deres ankomst til arrangementet, hvor Dansk Fjernvarme har sammensat et program, der skal inspirere særligt bestyrelsesmedlemmer og ledere i forhold til de mere og mere komplekse udfordringer, som bl.a. den grønne omstilling fører med sig.

  - Flere af de indlæg, der er på PULS 2023 er direkte møntet på bestyrelses- og ledelsesarbejdet i fjernvarmeselskaberne og de udfordringer, som de står overfor lige nu og de kommende år. Det er bl.a. på klar opfordring fra vores medlemmer, at vi fokuserer på netop det, forklarer Taja Lindby Skak, der er ansvarlig for PULS 2023.

  Det gælder også for de såkaldte mini-sessioner, der bliver tilbudt om eftermiddagen. Her spænder emnerne bredt – fra finansieringsmuligheder over abonnementsordninger til kodeks for det gode bestyrelsesarbejde. Emner som taget med på ønske fra medlemmer.

  Hele dagen bliver sluttet af med den politiske kommentator Niels Thulesen Dahl, der blandt andet vil give sit bud på, hvilke energi- og forsyningsmæssige emner der vil finde vej til Christiansborg på den anden side af sommerferien.

  Andre klikkede på...