Gå til hovedindhold

2024

268 resultater

Køreskole viger pladsen for ny varmepumpe i Slagelse

09. maj 2024
Varmepumper & Elkedler
Medlemmer

Manøvrebanen i Slagelse flyttes til fordel for en grønnere og billigere fjernvarme i form af en 10 MW varmepumpe, der skal udnytte strøm fra kraftvarmeværket.

Fjernvarmebranchen: Bedre rekruttering og nye kræfter skaber diversitet

08. maj 2024
Dansk Fjernvarme
Ledelse & Bestyrelse

Der skal skabes mere mangfoldighed i fjernvarmebranchen og gøres oprør mod fordommen om, at der i fjernvarmebranchen kun er hvide mænd med ingeniør baggrund, påpeger politiker og bestyrelsesmedlem i CTR, Rasmus Steenberger.

Temadag om AI er lagt på Sjælland

08. maj 2024
Cybersikkerhed & Beredskab
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Dansk Fjernvarme er klar med endnu en temadag om AI og fjernvarme. Denne gang er temadagen placeret på Sjælland for at få flere af de østlige medlemmer med.

Dansk Fjernvarme i medierne 2024

08. maj 2024
Dansk Fjernvarme

Her på siden bringer vi et løbende overblik over de steder, Dansk Fjernvarme har været synlige i medierne. Listen opdateres ugentligt og bringes i nyhedsbrevet MedlemsNyt.

Dansk Fjernvarme kritiserer forslag til nye gastariffer

08. maj 2024
Dansk Fjernvarme
Afgifter & Tilskud
Forsyningssikkerhed

Evidas forslag til nye gastariffer vil gøre det dyrere for store spidslastanlæg, der kører få timer. Dansk Fjernvarme er bekymrede for, at det kan forcere afkobling og nedlukning af gasanlæg. .

God grøn skattereform et skridt tættere på vedtagelse

07. maj 2024
Dansk Fjernvarme
PtX & CCUS
Afgifter & Tilskud

Regeringens lovforslag om en grøn skattereform er netop sendt videre i Folketinget efter 1. behandling. Dansk Fjernvarme roser regeringen for lydhørhed overfor branchens udfordringer.