Gå til hovedindhold

2024

293 resultater

Vestforbrænding hæver fjernvarmeprisen

23. maj 2024
Medlemmer
Energipriser
Administration & Økonomi

Fra den 1. september hæver Vestforbrænding sin varmepris med omkring 19 procent, men er fortsat blandt landets billigste fjernvarmeselskaber for varmekunderne.

Det er godt at komme tidligt i gang med beredskabsarbejdet

23. maj 2024
Cybersikkerhed & Beredskab
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

De kommende kurser om beredskab har fokus på fakta og viden - og så ønsker Dansk Fjernvarme generelt at kaste endnu mere lys på det forestående arbejde med beredskab.

Landsmødet byder også på en international scene

23. maj 2024
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Torsdagen på Landsmøde 2024 i oktober byder på en international scene. Det sker i et samarbejde med Udenrigsministeriet, der har en udenlandsk delegation på besøg i Danmark.

Brande Fjernvarme: Formand forlader posten om et år

23. maj 2024
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme

Om et år forventer Brande Fjernvarmes formand, Henrik Kraglund, at hverdagen som formand bliver byttet ud med et fuldtidsliv som pensionist og at være frivillig i Street Art Brande.

ENERGI PÅ TOPPEN: Sådan ser provenutabet ud i den grønne omstilling

22. maj 2024
Dansk Fjernvarme
Klima- & Miljøforhold

Der var fokus på et af de store dilemmaer i den grønne omstilling under Energi På Toppen: Den grønne omstilling bliver dyr, men bliver regningen for at lade være større?

Ulla foreslog sig selv til bestyrelsesposten – og fik den

22. maj 2024
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme

Diversitet: Det var på eget initiativ, at nuværende bestyrelsesformand Ulla K. Holm i Skive Fjernvarme blev næstformand i bestyrelsen. Hun er fortaler for at få flere yngre kræfter og kvinder ind i Fjernvarmebranchens bestyrelser, men ikke for enhver pris: Du skal interessere dig for fjernvarme.