Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Kundeforhold

Sådan får du adgang til online-magasinet

Dansk Fjernvarme har fået et nyt system til håndtering af online-udgaven af magasinet Fjernvarmen. I artiklen her får du hjælp til, hvordan du som abonnent får adgang til alle funktioner.

10. feb. 2021
Ældre end 24 mdr.
Tekst af Anders Balle Jørgensen, abj@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Dansk Fjernvarme har fået nyt system til online-læsning af magasinet Fjernvarmen. Du skal – som altid – være abonnent for at kunne læse det nyeste nummer. Resten er til gengæld gratis at læse. Det er nu også muligt at søge på enkelte artikler i arkivet. Det er kun abonnenter, der har adgang til det.

  Første gang, du bruger systemet, skal du oprette dig som bruger.

  Det kan du gøre her - i vores nye online-univers for magasinet Fjernvarmen

  Sådan gør du:

  Klik på Login i øverste højre hjørne.

  Vælg ”Opret konto”.

  Gennemfør registreringsprocessen. Det kræver en e-mailadresse og dit medlemsnummer. Har du glemt dit medlemsnummer, kan du finde det ved at logge ind på Dansk Fjernvarmes hjemmeside. Klik på dit navn øverst til højre for at komme til din profil. Du kan nu se dit medlemsnummer øverste til højre i en parentes ved siden af dit navn.

  Du vælger selv, hvilken mailadresse du vil tilknytte din brugerprofil til læsning af magasinet, og du vælger også selv dit password. Det behøver ikke at være det samme, som du benytter til Dansk Fjernvarmes hjemmeside.

  Nu har du adgang.

  Det er kun læsning af det nyeste nummer kræver login. Vil du alene læse ældre udgaver fra arkivet, behøver du hverken abonnement eller login. Et abonnement giver også adgang til at søge efter bestemte artikler i arkivet.

  Dit login kan både bruges via webbrowser og i magasinets nye app, som du kan hente kvit og frit til både Android og iPhone/iPad. Søg på Magasinet Fjernvarmen.

   

  Andre klikkede på...