Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer
Landsmøde

Få dit unge fjernvarmetalent gratis med til landsmødet

Dansk Fjernvarme tilbyder unge, der er ansat i fjernvarmeselskaber gratis adgang til årets Landsmøde 2023, så de kan få en oplevelse af, hvad fjernvarmesektoren har at byde på.

14. sep. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Fjernvarmesektoren rummer mange forskelligartede opgaver – og ikke mindst medarbejdere til at løse dem. I fjernvarmesektoren er der alt fra teknikere, maskinmestre og ingeniører til bestyrelsesmedlemmer og regnskabsmedarbejdere. Alle som én med betydning for at sikre udvikling og fremdrift i fjernvarmesektoren.  

    Det vil Dansk Fjernvarme gerne give særligt unge, der er ansat i fjernvarmesektoren, mulighed for at opleve, når Landsmøde 2023 bliver afviklet i Aalborg Kongres- og Kultur Center i slutningen af oktober.

    - Den nye generation i fjernvarmesektoren har måske ikke oplevet, hvad fjernvarmesektoren står for. Derfor tilbyder vi nu, at en række unge ansatte fra fjernvarmesektoren kan få den oplevelse, når vi samler over 2000 mennesker fra nær og fjern - alle med det tilfælles at være en del af Dansk Fjernvarme, forklarer kommunikationskonsulent i Dansk Fjernvarme, Katrine Fugl.   

    Dansk Fjernvarme udlodder derfor 20 landsmødebilletter til unge under 35 år, der arbejder med fjernvarme. Alle - uanset stilling, anciennitet, uddannelse og baggrund - har mulighed for at få en af billetterne, der gælder til både torsdag og fredag den 26. henholdsvis den 27. oktober. 

    De 20 unge bliver samlet på førstedagen af landsmødet sammen med unge fra sekretariatet i Dansk Fjernvarme til et særskilt netværksarrangement, fortæller Katrine Fugl.

    - Det giver mulighed for, at vi kan hilse på hinanden og få en snak om, hvad der sker rundt om i sektoren og i sekretariatet. Forhåbentlig kan det give anledning til at bygge en bro, der er til glæde og gavn for vores arbejdsgange og for fremtidens arbejdskraft i fjernvarmesektoren, siger Katrine Fugl.

    Medlemmerne af Dansk Fjernvarme kan indstille en eller flere af deres unge ved at sende navn, e-mailadresse og stillingsbetegnelse til kaf@danskfjernvarme.dk. Eventuelt også med en kort bemærkning om, hvorfor vedkommende skal med til landsmødet.

    Den sidste frist for tilmelding er den 11. oktober. Ethvert selskab er velkommen til at indsende flere indstillinger, men for at sikre så bred repræsentation som muligt, forbeholder vi os retten til at udpege en enkelt kandidat fra et selskab i tilfælde af, at flere end 20 indstilles. 

    OBS! Billetten dækker kun billetten til selve landsmødet – ikke overnatning og forplejning undervejs.  

    Andre klikkede på...