Gå til hovedindhold

Landsmøde 2023

Den 26.-27. oktober 2023 inviterer Dansk Fjernvarme til det 64. landsmøde, hvor vi ser frem til at samle hele energisektoren.

Det velkendte Aalborg Kongres & Kultur Center i Aalborg skal igen danne rammen om to dage med højaktuelle indlæg, stor udstilling og masser af netværk.

Vi har flere inspirerende indlæg og indlægsholdere på tegnebrættet, og du kan se frem til at høre flere aktuelle temaer. Vi informerer løbende om årets program, så hold øje med siden her, og følg med i Dansk Fjernvarmes nyhedsbreve.

Grønt, sikkert - altid

Igennem de seneste år har fjernvarmen har bevidst, at vi kan rykke hurtigt, at vi kan omstille og udvikle branchen og være en aktiv spiller i Danmarks stræben efter CO2 mål. Fjernvarmen kan ’Sætte fart på et grønt Danmark’, for fjernvarmen er nøglen, og ’Centrum for det grønne Danmark’.

Vigtigst af alt er fjernvarmen med til at sikre den danske forsyningssikkerhed. Fjernvarmen er et vigtigt led i at slippe af de usikkerheder, som Putins russiske gas medfører. Med sin fleksible tilgang til brændsler har sektoren sikret, at uanset hvor usikre tiderne er, så har de fleste fjernvarmekunder fået grøn, billig og sikker varme – hver dag.

Den danske forsyning er på vej mod et uafhængigt, selvforsynende energisystem, men hvad er prisen for forsyningssikkerhed? Og hvordan sikrer vi de rette vilkår og rammer for at nå klimamålene i energisektoren uden at gå på kompromis med stabil og sikker forsyning?

Fjernvarmen er GRØN, og fjernvarmen er SIKKER og det er den ALTID, og derfor er dette temaet for Landsmøde 2023.

Fjernvarmesektoren har modet til at træffe de grønne valg for en tryg fremtid.

 

Landsmøde

Vi ses på Landsmøde 2023

Planlægningen af årets landsmøde er i fuld gang, og allerede nu skal du sætte et stort kryds i kalenderen torsdag den 8. juni 2022, da vi åbner for tilmelding og booking af hotel torsdag den 8. juni 2022 kl. 9.00

Den nye energi-, forsynings- og klimaminister Lars Aagaard deltager for at give regeringens syn på fremtidens energi- og forsyningssektor, ligesom flere andre aktuelle eksperter og nøglepersoner fra hele energibranchen kommer for at dele deres viden fra den store scene.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål til Landsmøde 2023

Seniorkonsulent

Taja Adelie Lindby Skak

Projektleder for Landsmøde og PULS
Markedsføring
Kommunikation af kurser og arrangementer

Mobil: +45 30 99 60 88

tal@danskfjernvarme.dk