Gå til hovedindhold
Medlemmer
Dansk Fjernvarme

Frederiksberg Forsyning har fundet ny direktør

Det bliver fra egne rækker, at Frederiksberg Forsyning henter sin nye direktør. Henrik Bay overtager direktørposten fra den 1. december.

20. nov. 2023

Indhold

  Frederiksberg Forsyning A/S, som er ejet af Frederiksberg Kommune, får ny adm. direktør, når Henrik Bay den 1. december 2023 tiltræder stillingen. Dermed rekruttere forsyningsselskabet fra egne rækker til den øverste post i selskabet.

  Henrik Bay kommer således fra en stilling som chef for Plan og Projekt i Frederiksberg Forsyning og har siden 1. oktober 2023 været konstitueret som adm. direktør for Frederiksberg Forsyning.

  Bestyrelsesformand Lone Loklindt glæder sig over bestyrelsens enstemmige valg til posten som adm. direktør:

  - Det er vigtigt for både bestyrelse og virksomhed at få en direktør i stolen, som kender virksomheden og dens samarbejdspartnere og som kan styre efter den retning, som er udstukket med bestyrelsens strategi. Vi har et særligt samfundsansvar, da den forsyning vi leverer, spiller en stor rolle i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Med Henrik Bay får vi en direktør med stor indsigt i, hvad der skal til for at løse den opgave godt.

  Henrik Bay glæder sig til at tage hul på sit nye job:

  - Frederiksberg Forsyning er i fuld gang med at omstille sig til at arbejde efter de tre principper, miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Det er en spændende, meningsfuld og udfordrende opgave, som jeg glæder mig til at løfte sammen med bestyrelse, kolleger og samarbejdspartnere.

  Andre klikkede på...