Gå til hovedindhold

Rikke Saltoft bliver ny direktør i AffaldPlus

Tidligere kundedirektør i Fors A/S, Rikke Saltoft overtager John Kuszs direktørpost i AffaldPlus.

Indhold

  Fra den 1. december 2023 kan Rikke Saltoft tage plads i direktørstolen hos AffaldPlus, som ejes af Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø, og Vordingborg Kommuner, det skriver AffaldPlus i en pressemeddelelse.

  Rikke Saltoft, som kommer fra en stilling som kunde- og stabsdirektør i Fors A/S, overtager direktørstillingen i AffaldPlus efter John Kusz, som efter 18 år i stillingen valgte at gå på pension i august 2023.

  Hos bestyrelsen i AffaldPlus er man meget sikre og tilfredse med beslutningen om at ansætte Rikke Saltoft:

  -Vi havde et kanongodt ansøgerfelt, men det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at tilbyde Rikke stillingen. Vi er rigtig glade for, at hun valgte at takke ja, og jeg ser meget frem til det kommende samarbejde, siger bestyrelsesformand i AffaldPlus, Poul A. Larsen.

  Hos hovedpersonen selv er man også meget begejstret, og Rikke Saltoft ser frem til at komme i gang hos AffalPlus, hvor hun ser mange ambitioner og meget potentiale:

  -AffaldPlus er en spændende virksomhed, som er økonomisk veldrevet og har store miljømæssige potentialer. AffaldPlus arbejder professionelt og ambitiøst med den grønne omstilling, og jeg ser frem til at arbejde videre med de mange opgaver, der venter. Samtidig ved jeg, at der er et stærkt og kompetent hold bag AffaldPlus, som jeg glæder mig til at være en del af, siger Rikke Saltoft.

  Rikke Saltoft tiltræder som ny direktør i AffaldPlus pr. 1. december 2023. Energichef Ole J. Andersen er fortsat konstitueret direktør i AffaldPlus, indtil Rikke Saltoft overtager.

  Andre klikkede på...