Gå til hovedindhold
Medlemmer
Dansk Fjernvarme

Så er det igen tid til Regionalmøder

Dansk Fjernvarme afholder de traditionelle Regionalmøder i ugerne 9, 10 og 11. Det bliver til i alt otte regionale møder på syv forskellige lokationer.

02. jan. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Som vanligt rykker Dansk Fjernvarme i begyndelsen af et nyt år ud lokalt for at give en status på fjernvarmesektoren og drøfte udviklingen med sine medlemmer. I 2024 bliver det til i alt otte regionale møder i ugerne 9, 10 og 11.

    De otte regionale møder bliver afviklet på i alt syv forskellige lokationer – Fjernvarmens Hus i Kolding er vært to ud af de i alt otte gange. De resterende seks Regionalmøder bliver afviklet i resten af Danmark.

    På Regionalmøderne 2024 kan du forvente at blive opdateret på de vigtigste emner inden for branchen netop nu, og regionalmøderne er derfor en god måde til at få en bred indføring i afgørende områder for sektoren.

    Emnerne spænder som vanligt bredt – fra den nærmeste fremtid for varmesektoren over økonomisk regulering, risikostyring og finansiering.

    Derudover kan du også se frem til at få en status på geotermi, når Innargi afholder et spændende indlæg på alle regionalmøder for at fortælle om mulighederne og potentialet for geotermi i Danmark.

    Andre klikkede på...