Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

LM2023: Vi nærmer os 2000 deltagere

Landsmødet 2023 er endnu knap seks uger ude i fremtiden, men allerede nu nærmer antallet af deltagere sig 2000.

18. sep. 2023
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Det ser ud til, at deltagerne på Landsmøde 2023 kan se frem til endnu en gang at skulle manøvrere mellem over 2000 deltagere. Små seks uger inden selve landsmødet bliver skudt i gang i Aalborg nærmer antallet af deltagere sig nemlig den magiske grænse.

  I 2022 blev der sat deltagerrekord, da landsmødet blev afviklet i Tivoli i København med 2206 deltagere – første gang at landsmødet er nået over 2200 deltagere. De foregående år har der været over 2000 deltagere hvert år.

  Dansk Fjernvarme håber naturligvis, at mindst lige så mange deltagere vil melde sig i 2023 og fylde op i Aalborg Kongres- og Kultur Center fra den 26. til den 27. oktober.

  - Det vigtigste er naturligvis ikke, hvor mange der kommer til landsmødet, men at deltagerne på landsmødet får en god oplevelser og henter inspiration med hjem. Men vi skeler da til, om vi når over 2000 deltagere, lyder det fra seniorkonsulent Taja Lindby Skak i Dansk Fjernvarme.

  Her og nu er antallet af deltager lige omkring 1900, så der er endnu et lille stykke vej til at runde den magiske grænse på 2000. Siden de første meldte sig den 8. juni er antallet bare steget og steget, og de senere uger kommer der typisk mellem 10 og 20 til hver dag.

  Igen i år er der lavet en særlig side om landsmødet på Dansk Fjernvarmes hjemmeside. Her kan deltagerne både orientere sig om, hvordan programlægningen for dagene i Aalborg går og få praktiske fif til, når de skal afsted til landsmødet.

  - Vi tilbyder igen i år en app, som deltagerne kan bruge til mange ting – bl.a. hvor de forskellige træfpunkter med udstillere er, og hvornår der er oplæg i den store mødesal. App’en er endnu ikke tilgængelig, men det varer ikke længe, førend det sker, fortæller Taja Lindby Skak.

  Andre klikkede på...