Gå til hovedindhold
Cybersikkerhed & Beredskab
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Beredskab: DFH indgår endnu en fordelsaftale

KIBO Sikring har indgået en fordelsaftale med DFH om hjælp til indhegning, overvågning og fysisk sikring af fjernvarmeanlæg.

07. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Dansk Fjernvarmes Handelsselskab har indgået en fordelsaftale med firmaet KIBO Sikring A/S, så de kan hjælpe fjernvarmeselskaber med at få beskyttet fjernvarmeanlæg gennem indhegning, overvågning og fysisk sikring som led i beredskabsarbejdet.

    Alle fjernvarmeselskaber, der bliver omfattet af den nye beredskabslov og det klassiske beredskab har behov for at få en aftale med et eksternt, erfarent og troværdigt firma, der kan sikre fjernvarmeselskabet gennem beskyttelse af de fysiske anlæg.

    - Derfor er vi i DFH glade for at kunne fortælle, at der er indgået en fordelsaftale med KIBO Sikring, der er certificeret til at arbejde for lufthavne, havne, militæret og nu energisektoren. Der er tale om en fordelagtig pris. Og en meget professionel løsning, siger projekt- og udviklingskonsulent i Dansk Fjernvarme, Kim Behnke.

    KIBO Sikring A/S kan også hjælpe med vurdering af sikringsbehov og serviceaftaler, så fjernvarmeselskaberne kan holde fokus på driften af varmeforsyningen og lade KIBO Sikring A/S holde øje med, om der er forsøg på adgang til de tekniske anlæg fra uvedkomne.

    DFH gør opmærksom på, at netop det tilbud ofte vil være et supplement til de anlæg, der allerede findes på værkerne.

    - Fordelsaftalen henvender sig målrettet til de fjernvarmeselskaber – eller multiforsyningsselskaber – der bliver omfattet af den nye beredskabslovgivning med det klassiske beredskab, siger Kim Behnke og nævner, at fordelsaftalen er til rådighed for alle medlemmer af Dansk Fjernvarme.

    - Der er således ikke krav om medlemskab af DFH, og for selskaber, der ikke er medlem af DFH, opkræves et mindre årligt administrationsgebyr for at blive omfattet af fordelsaftalen og administrationen, tilføjer han.

    Andre klikkede på...