Gå til hovedindhold
Jura
Medlemmer
Dansk Fjernvarme

Bliv klogere på de juridiske faldgruber

Dansk Fjernvarme tilbyder sammen med DANVA første del af den almene del af Forsyningsjurauddannelsen den 4. og 5. september.

25. jun. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Hvor er de juridiske faldgruber i dit arbejde – og hvordan kan du tackle dem? Kom med på ”Forsyningsjurauddannelse Almen del 1” og få et 360 graders overblik over forsyningsjuraen, og lær at se, hvornår du skal være særligt opmærksom.

    Uddannelsen bliver udbudt fælles af Dansk Fjernvarme og DANVA, og bliver afviklet i Vandhuset i Skanderborg over to dage – den 4. og den 5. september.

    Forsyningsjurauddannelsen giver dig 360 graders overblik over den lovgivning, der har betydning for forsyningsbranchen. Dette modul giver dig en indføring i de emner, som går på tværs af flere forsyningsretninger.

    Der er tale om første del af den almene del. Uddannelsen er samlet opbygget af 2 almene moduler og 4 fagspecifikke moduler: Vand, spildevand, affald og varme. Alle moduler er af 2 dages varighed og kan tages individuelt i vilkårlig rækkefølge.

    De almene moduler indeholder emner, som går på tværs af flere forsyningsretninger, mens de fagspecifikke moduler indeholder emner, der er gældende for den enkelte forsyningsart.

    Er uddannelsen noget for dig?

    Forsyningsjurauddannelsen retter sig mod tekniske og administrative medarbejdere indenfor HR, økonomi, kunder samt planlæggere, projekterende og ledere, der har behov for kendskab til den lovgivning, som er gældende på forsyningsområdet.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...