Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Konverteringer

Der er varmefaglig inspiration hver måned

Varmefaglig Afdeling i Dansk Fjernvarme tilbyder nu hver måned et gratis webinar for medlemmerne, hvor aktuelle varmefaglige emner bliver taget op. Første gang den 27. august.

14. aug. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Dansk Fjernvarme vil fra august tilbyde en ekstra medlemsservice med et månedligt webinar, hvor forskellige varmefaglige emner vil blive taget op. Det er folkene i Varmefaglig Afdeling, der sidder klar til at gennemgå og svare på spørgsmål fra medlemmerne.

    Hovedformålet med det månedlige webinar – du kan læse mere om det praktisk omkring tilmelding og deltagelse i spalten til højre – bliver at få opdateret medlemmerne på aktuelle varmefaglige emner, der kan have betydning for medlemmerne.

    - Vi vil hver gang præsentere et varmefagligt emne, som vi mener kan have interesse hos vores medlemmer, men selvfølgelig vil medlemmerne også have mulighed for selv at stille spørgsmål og få svar på dem undervejs, fortæller chef for Varmefaglig Afdeling i Dansk Fjernvarme, Nicolai Kipp, der samtidig understreger et ekstra formål med de månedlige webinarer:

    - Vi vil gerne tættere på medlemmerne og deres aktuelle varmefaglige udfordringer.

    Webinarer bliver afviklet den sidste tirsdag i hver måned, så det første webinar bliver afholdt tirsdag den 27. august.

    Webinarerne er gratis for medlemmerne – og er kun for medlemmer – og de varer maksimalt 40 minutter. Udover det emne, der hver bliver taget op, så vil der være mulighed for, at andre aktuelle emner bliver taget med i webinaret.

    - Men fokus vil dog hver gang være på det emne, der på forhånd er meldt ud, understreger Nicolai Kipp.

    Webinarerne begynder hver gang kl. 09.30, og som udgangspunkt er det ansatte i Varmefaglig Afdeling, der står for webinarerne. Nicolai Kipp nævner dog, at man kan vælge at tage andre kollegaer med fra Dansk Fjernvarme eller personer udenfor organisationen – fx fra en styrelse eller lignende.

    - Det centrale er, at der er tale om varmefaglige emner, og der er fokus på, at vi skal hjælpe vores medlemmer, hvis de har nogle presserende spørgsmål til konkrete, varmefaglige emner, siger han.

    Andre klikkede på...