Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Landsmøde

Landsmøde 2024: Bella Center skaber de største rammer nogensinde

Med opgraderede rammer i Bella Center i København er der på Landsmødet 2024 blevet plads til flere deltagere, flere udstillere og flere scener. Og der er al mulig grund til at glæde sig til at opleve de nye rammer, som særligt i år indbyder til netværk med kollegaerne i branchen.

22. aug. 2024
Tekst af Niklas Lindstrøm Jørgensen, nlj@danskfjernvarme.dk

Det bliver i år Bella Center i København, som danner rammer for Dansk Fjernvarmes Landsmøde. Foto: Jesper Voldgaard.

  • Læs op

Indhold

    Med et støt stigende deltagerantal på Landsmødet gennem de seneste år, har vi frem mod 2024 opgraderet rammerne gevaldigt.

    Derfor er der også plads til langt flere deltagere, flere scener og flere netværksmuligheder, når vi skyder Landsmødet 2024 i gang i Bella Center i København den 24. til 25. oktober.

    Tidligere på året sendte vi vores afdeling for Kurser & Events til København for at se de nye rammer med egne øjne – og meldingen er helt klar fra Taja Adelie Lindby Skak, der er projektleder for Landsmødet:

    - Til årets Landsmøde får vi virkelig nogle rammer, som kan være med til at skabe langt flere rum til snak og dialog mellem deltagerne. Træfpunktudstillingen er historisk stor med 150 udsolgte stande og træfpunkter, og spisefaciliteterne er store nok til at rumme alle deltagerne, siger hun og fortsætter:

    - Det er virkelig fedt, at branchen og Landsmødet i det hele taget er vokset så meget, at vi nu kan udfylde langt større rammer. Det glæder vi os til.

    Plads til ny scene og loungeområde 

    Bella Centers størrelse betyder ikke mindst, at vi i år kan lancere en helt ny international scene, der kommer til at huse en international delegation. I samarbejde med Udenrigsministeriet vil Dansk Fjernvarme hjælpe delegationen til at finde inspiration fra den danske fjernvarmesektor.

    Derudover er der blevet plads til et nyt loungeområde i forbindelse med leverandørudstillingen, hvor der bliver rig mulighed for at netværke og få nogle gode snakke med kollegaerne i branchen.

    Alt sammen noget, der selvfølgelig taler ind i Landsmødet tema i 2024, som sætter fokus på alle de måder, fjernvarmen forbinder os på. 

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...