Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

LM 2024: De gode forbindelser er i centrum

Den kommende udgave af Landsmødet – LM2024 – bliver centreret omkring de gode forbindelser – mellem selskaber og kunder; mellem viden og teknologi.

13. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Når deltagerne på Landsmøde 2024 indtager Bella Center Copenhagen den 24.-25. oktober bliver det vanen tro med et fælles tema for de to dage, som landsmødet varer. Og i år bliver det et landsmøde i forbindelsernes tegn.

    - Vores forsynings- og energisektor forbinder alle danskere – uanset om det så er varme, elproduktion, affaldshåndtering eller vandforsyning. Det sker overalt og i alle afkroge, og det gælder ikke kun forbindelser til borgerne, men også til virksomheder og andre sektorer, forklarer kommunikationskonsulent i Dansk Fjernvarme, Katrine Fugl.

    Hun har for landsmødet ansvaret for indholdet – altså de oplæg, debatter og vidensformidling – der møder de forventede over 2.300 deltagere.

    - Men det er ikke kun fysiske forbindelser, der kendetegner fjernvarmesektoren. Vi forbinder også den nyeste viden og teknologi, og vi forbinder meninger og mennesker – særligt nu hvor vi står midt i den grønne omstilling. Derfor har vi valgt, at vi på årets landsmøde lægger vægt på de gode forbindelser – både i nutiden og i fremtiden.

    Programmet for de to dage i oktober er langt fra at være sømmet helt fast, men det bliver altså med temaet om forbindelse som den grønne tråd i oplæg og debatter. Og så bliver det ikke kun nutiden og de udfordringer, der møder fjernvarmesektoren i den umiddelbare fremtid, der bliver fokuseret på.

    Katrine Fugl understreger, at Landsmøde 2024 også vil se endnu længere ud i fremtiden.

    - Den grønne varme er snart allestedsnærværende i Danmark, og der konverteres boliger og virksomheder i stor stil. Derfor er det allerede nu tid til at se på, hvad det næste store eventyr bliver for fjernvarmesektoren, siger hun.

    Hun nævner selv, at de fremtidige samarbejdspartnere bliver interessante at få belyst, ligesom hvem fjernvarmeselskaberne i fremtiden skal servicere – altså udover de, der får fjernvarme i dag.

    - Som noget nyt forbinder Landsmøde 2024 sig i år også med udlandet. Dansk Fjernvarme har indgået et samarbejde med Udenrigsministeriet, så vi på landsmødet og hos vores medlemmer får besøg af internationale delegationer, der kommer for at suge viden om fjernvarme til sig og skabe nye netværk, forklarer Katrine Fugl.

    Konkret vil delegationerne besøge medlemmer af Dansk Fjernvarme i dagene op til landsmødet, hvorefter de vil tilbringer to dage på selve Landsmøde 2024 i Bella Center Copenhagen.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...