Gå til hovedindhold
Elmarked & Eltariffer
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Lokalmøder bød på gode diskussioner

Brønderslev og Hornslet har lagt lokaler til de to første lokalmøder i denne omgang. Der var stor diskussionslyst og ønske om mere viden.

05. jun. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Dansk Fjernvarme har genoptaget rækken af lokalmøder, og de to første – i Brønderslev og Hornslet – var en succes. Emnet var begge steder det samme – elektrificering af fjernvarmeproduktionen – og det taget godt imod.

    Ole Juhl, seniorkonsulent i og ansvarlig for lokalmøderne for Dansk Fjernvarme, melder om 30 deltagere i Brønderslev og 17 i Hornslet, inden lokalmøderne fortsætter i Assens ved Mariager, Fuglebjerg, Fensmark og Frederiksberg.

    - Emnet var valgt af deltagerne på Regionalmøderne tidligere i år, og det er mit indtryk, at det var det rette valg i Brønderslev og Hornslet, lyder det fra Ole Juhl.

    - Mange fjernvarmeselskaber står i den samme situation: De overvejer måske at udskifte deres gasmotor, eller står foran at anskaffe en varmepumpe eller elkedel, og det alt sammen noget, der er nyt for de fleste. Derfor nyder det godt at både at få viden og dele erfaringer med andre i samme situation.

    Han nævner, at lokalmøderne er perfekte fora til at diskutere med og få erfaring fra kollegaer i branchen, hvilket i høj grad prægede møderne i både Brønderslev og Hornslet. Der blev lyttet, diskuteret og talt om både muligheder og udfordringer.

    Lokalmøderne foregår ved, at medlemsværker tager værtsrollen på sig.

    - Det betyder, at stemningen var god allerede fra start, hvor der blev genopfrisket bekendtskaber, og deltagerne startede allerede inden mødet med at diskutere og bytte erfaringer – noget der er lige i lokalmødernes ånd, siger Ole Juhl og fortsætter:

    - Det er dejligt, at så mange kan bruge vores indsats og sætter pris på den. Omvendt skal der lyde en stor tak og begejstring til alle deltagerne, der energisk og interesseret tog mødet til sig og gjorde det til deres.

    Andre klikkede på...