Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Morsø Forsynings direktør er fratrådt

Vivian Schmücker Søndergaard er fratrådt sin stilling som direktør for Morsø Forsyning, der bl.a. står for fjernvarme i Nykøbing Mors.

12. feb. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Direktørstolen hos Morsø Forsyning er ledig. Efter gensidig aftale med bestyrelsen, er Vivian Schmücker Søndergaard fratrådt sin stilling som direktør i Morsø Forsyning. Det oplyser forsyningsselskabet – der bl.a. står for varmeforsyningen i Nykøbing Mors – i en pressemeddelelse.

    - Vi anerkender og takker Vivian for hendes store indsats i Forsyningen. Hun har gjort et massivt arbejde med at professionalisere og samle forsyningen, så virksomheden er klar til, hvad fremtiden bringer. Vi ønsker hende alt held og lykke i fremtiden, skriver bestyrelsen i pressemeddelelsen.

    Her fremgår det ligeledes, at Morsø Forsyning står overfor nogle store udfordringer indenfor klima og miljø i den nære fremtid, og parterne er enige om, at der her er behov for en anden profil i spidsen for forsyningsselskaberne.

    Morsø Forsyning oplyser i pressemeddelelse, at Vivian Schmücker Søndergaard har været ansat i Morsø Forsyning siden 2010, hvoraf de sidste 6 år har været som administrerende direktør.

    Hun har haft sidste arbejdsdag, og bestyrelsen går nu i gang med processen med at finde en ny direktør. Indtil en ny direktør er fundet, er næstformand John Christiansen konstitueret direktør og Lars Holm daglig leder.

    Andre klikkede på...