Gå til hovedindhold
Rammevilkår & Regulering
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Varmeforsyningsloven: Du skal kende spillereglerne

Dansk Fjernvarme udbyder kursus om Varmeforsyningsloven på Sjælland. Kurset har fokus på at fortælle om spillereglerne, lyder det fra Dansk Fjernvarme.

29. aug. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Varmeforsyningsloven er selve det DNA, som fjernvarmeselskaber – og myndigheder – handler ud fra, og derfor er det vigtigt for fjernvarmeværkerne at have kendskab til, hvordan loven er skruet sammen, og hvordan selskaberne skal agere.

    Det er grundlaget for det kursus om Varmeforsyningsloven, som Dansk Fjernvarme tilbyder i begyndelsen af oktober på Hotel Scandic i Hvidovre. Et kursus som juridisk konsulent i Dansk Fjernvarme, Birthe Boisen, opfordrer til, at medlemmer tager med på.

    - Det er nødvendigt for vores medlemmer, fjernvarmeselskaberne, at kende grundlaget for deres eksistens og deres muligheder for at handle. Og udgangspunktet for det er Varmeforsyningsloven, slår hun fast.

    På kurset får du som deltager således indblik i de grundlæggende spilleregler for en varmeforsyningsvirksomhed. Undervisningen vil tage udgangspunkt i praktiske eksempler og konkrete afgørelser fra myndigheder.

    Som deltager bliver du opfordret til at fremlægge dine konkrete spørgsmål og udfordringer, og derefter drøftes mulige løsninger og risici med de øvrige deltagere og underviserne.

    Kurset gennemgår kronologisk – og med udgangspunkt i et varmeselskabs virkelighed – de faser, som et varmeselskab kommer igennem lige fra planlægning og etablering over drift af selskabet og frem til udbygning, udvidelse og samarbejder mv. Kurset fokuserer på at give et juridisk perspektiv, der kan anvendes af enhver.

    Kurset henvender sig til dig, der er bestyrelsesmedlem, driftsleder, mellemleder eller dig, som arbejder med rammerne for varmeselskabets aktiviteter. Kurset er velegnet for både nye og erfarne medarbejdere.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...