Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Webinar: Sådan undgår du biologiske agenser

Dansk Fjernvarme inviterer til webinar om biologiske agenser. På webinaret bliver du også klædt på til at undgå dine medarbejdere bliver syge af arbejde i biologisk materiale.

20. feb. 2024
 • Læs op

Indhold

  Savner du en grundlæggende viden om biologiske agenser og den lovpligtige Biologiske Risikovurdering (Biologisk APV). Nu tilbyder Dansk Fjernvarme inspiration of lærdom til, hvordan du undgår dine medarbejdere bliver syge af at arbejde i områder med flis, halm eller andet biologisk materiale.

  Biologisk Risikovurdering (Biologisk APV) er en lovpligtig risikovurdering, som skal udfærdiges, hvis ansatte har mulighed for at blive udsat for biologiske agenser. Biologiske agenser er relevante ved arbejde med f.eks. organiske fyringsmaterialer, som træpiller, flis og halm.

  Det sker med et webinar den 15.marts, hvor senior arbejdsmiljørådgiver, Jens Winbladh, fører deltagerne sikkert igennem dagen.

  På webinaret gennemgår Senior Arbejdsmiljørådgiver Jens Winbladh fra Crecea kort krav og indhold i en Biologisk APV. Fokus vil være på arbejdet med Biologisk APV i hverdagen på jeres fjernvarmeværk, samt hvornår og hvordan Biologisk APV skal revideres.

  På kurset vil du som deltager få viden om, hvordan biologisk agenser vurderes, og hvordan vi sikrer os imod udsættelse for biologiske agenser. Du får bl.a. en introduktion til biologisk APV-reglerne, du bliver instrueret i den lovpligtige skriftlige instruktion og brugen af værnemidler imod biologisk agenser.

  Webinaret henvender sig særligt til dig, der arbejder på fjernvarmeværk med organiske fyringsmaterialer, som træpiller, flis, halm.

  Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

  Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

  Andre klikkede på...