Gå til hovedindhold
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme
PULS

PULS 2023 klæder jer på til fremtiden

Årets store ledertræf i fjernvarmesektoren, PULS 2023, bliver afholdt i Fjernvarmens Hus den 22. juni. Dansk Fjernvarme håber på 250 deltagere.

08. mar. 2023
Tekst af Mikkel Lysgaard, mil@danskfjernvarme.dk
20220622-PULS-Kolding-088-
 • Læs op

Indhold

  Det er essentielt, at beslutningstagerne i fjernvarmeselskaberne – ledere og bestyrelsesmedlemmer – er klædt på til at tackle fremtidens udfordringer. Og det kan de blive på PULS 2023, hvor omdrejningspunktet – både for oplæg og debatter – bliver fremtidens udfordringer, og hvordan sektoren kan løse dem.

  PULS 2023 bliver vanen tro afviklet i Fjernvarmens Hus, hvor deltagerne i år kan høre eksperter fortælle, hvordan vi sikrer effektiv og bæredygtig ledelse og drift af varmeselskaber.

  Læs mere om PULS

  - Der er ingen tvivl om, at fjernvarmeselskaberne allerede i dag er udfordret på kravet om grøn omstilling, og jeg er sikker på, at udfordringerne ikke bliver mindre i fremtiden. Derfor er det helt naturligt, at PULS 2023 netop har fokus på at styrke fjernvarmeselskabernes beslutningsdygtighed, siger direktør Kim Mortensen.

  PULS 2023 bliver afviklet den 22. juni, og hvis du tilmelder dig inden fredag den 31. marts, er der rabat for tidlig tilmelding.

  PULS 2023

  På PULS 2023 kan du bl.a. blive klogere på:

  • Lokale energifælleskaber og engagement
  • Rekruttering til bestyrelsen
  • Fremtidens arbejdskraft
  • Risikostyring og beslutningskompetencer
  • Transparens og kvalificering af bestyrelsesarbejdet

  Mini-sessioner giver mulighed for fordybelse

  Til PULS har du traditionen tro mulighed for at komme i dybden med de emner, som er særligt relevante for dig. Du kan nemlig tilmelde dig en af vores mini-sessioner, hvor du får mulighed for at arbejde med 1-2 emner, som du finder særligt aktuelle.

  Andre klikkede på...