Varmecheck var det mest populære nyhedsstof i 2022
Brugerne af Dansk Fjernvarmes hjemmeside har klart vist mest interesse for varmecheck og varmehjælp. Det viser en opgørelse over de fem mest populære artikler fra 2022.
Varmecheck, varmehjælp og energipriser. De tre topscorere blandt nyhedsartikler på Dansk Fjernvarmes hjemmeside kredser alle om det samme udgangspunkt – den fortsatte energikrise, der satte sit tydelige præg på 2022.
Dansk Fjernvarme har talt op for at finde de fem artikler, der havde eller fik flest klik i løbet af 2022. Og de tre førnævnte artikler om varmecheck, varmehjælp og energikrise springer klart i øjnene.
Den mest læste artikel stammer tilbage fra den 30. marts – ”Hvem kan få varmecheck”. Artiklen følger op på Folketingets beslutning om at indføre en varmecheck, og artiklen har fokus på, hvordan fjernvarmeselskaberne skal forholde sig i forhold til borgere, der henvender sig?
Artiklen trak 4.020 visninger – noget mere end den næstmest læste artikel, der så dagens lys allerede den 11. februar – ”Omtrent 320.000 husstande får varmehjælp”. Den artikel har fået 3.691 visninger og indtager andenpladsen på listen over mest læste nyhedsartikler.
Artiklen fortæller, at Folketinget er blevet enige om at tilbyde varmehjælp de pressede danskere, der oplever voldsomme prisstigninger på energiregningerne.
Den tredjemest læste artikel fra 2022 er i samme boldgade: ”El er blevet meget dyrt” er fra den 11. august og fortæller, at fjernvarmeselskaber allerede på det tidspunkt skal overveje, om de vil producere varmen i den kommende vinter med el.
På fjerde- henholdsvis femtepladsen kommer to lokale historier – altså nyhedsartikler, der fortæller nyheder om et medlem af Dansk Fjernvarme.
”Fjernvarmeinvestering tjener sig ind på under et år” er fra den 3. oktober og fortæller, at med tårnhøje træpillepriser var fjernvarme det eneste logiske valg for et lokalt plantecenter i Skanderborg. Og ”Silkeborg Forsyning er klar med ’varmeatlas’ til sommer” er en af de første nyhedsartikler om de varmeplaner, som kommunerne skal udvikle sammen med de lokale fjernvarmeselskaber. Artiklen er fra den 10. maj og den femtemest læste nyhedsartikel fra 2022.
Skriv kommentar