Gå til hovedindhold
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Digitalisering og rekruttering er i fokus på PULS 2024

Den 10. udgave af det årlige sommertræf for bestyrelser og ledere i fjernvarmesektoren; PULS 2024, zoomer ind på både digitalisering og rekruttering den 19. juni i Fjernvarmens Hus.

02. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  PULS er fjernvarmens årlige sommertræf for bestyrelser og ledere, og den 19. juni slår Dansk Fjernvarme for 10. gang dørene – eller rettere teltdugen – op for det årlige sommertræf i Fjernvarmens Hus i Kolding.

  - PULS har udviklet sig til at være en institution blandt medlemmerne i Dansk Fjernvarme, hvor fokus er på at udvikle og kvalificere vores daglige arbejde for fjernvarmesektoren, siger direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, og nævner, at der i 2024-udgaven er sat spot på digitalisering og datadrevet udvikling af fjernvarmen, ligesom rekruttering af de nødvendige kompetencer, diversitet og kompetenceudvikling får en central plads i programmet.

  Som altid foregår PULS i en afslappet atmosfære med et højt fagligt niveau. Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde har været nøgleordene bag PULS-arrangementerne gennem de forrige udgaver af sommerarrangementet.

  I de senere år har fokus været på de udfordringer og stigende kompleksitet, der er forbundet med at drive fjernvarmeselskaber – store som små.

  - Det handler ikke alene om, at kompleksiteten er blevet større for de enkelte selskaber, men også at opmærksomheden på vores sektor er blevet større. Både fra politisk hold og fra andre aktører i energisektoren. Vi er med andre ord blevet en eftertragtet og ombejlet sektor, men også en sektor der er store forventninger til, siger Kim Mortensen og føjer til:

  - Det stiller store og nye krav til bestyrelser og ledelser.

  Nyheder på PULS 2024

  Der vil også i årets udgave af PULS igen være fokus på netop at styrke og udvikle ledelses- og bestyrelsesarbejdet blandt medlemmerne. Det bliver gjort med en blanding af en række professionelle indlæg og debatter fra hovedscenen i teltet.

  - I år kombinerer vi også vores tidligere minisessioner med noget nyt - nemlig samtalescener hvor der bliver mulighed for videndeling og udveksling af synspunkter mellem medlemmer og aktører, fortæller Kim Mortensen.

  Det ”nye” stopper ikke dér, for selvom rammerne kan synes kendte, så gemmer der sig mange spændende nyskabelser i PULS 2024. Derfor vover Dansk Fjernvarme at kalde årets arrangement en ”feel good festival”, der vil byde på nye og spændende ”Ahaoplevelser” for de mange deltagere

  - Vi opfordrer til, at der deltager flere fra bestyrelser og ledelser i samme selskaber for at kunne bruge de mange input og værktøjer fra PULS 2024 som et aktiv i det daglige arbejde i selskabet. Og jeg kan roligt sige, at vi fra sekretariatet glæder os til at byde velkommen den 19. juni, siger Kim Mortensen.

  Andre klikkede på...