Gå til hovedindhold
PULS
Ledelse & Bestyrelse

PULS 2024

Sæt kryds i kalenderen den 19. juni og glæd dig til Dansk Fjernvarmes store sommerevent, hvor omkring 250 bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere fra fjernvarme- og forsyningsbranchen mødes.

PULS er Dansk Fjernvarmes store sommerevent, hvor beslutningstagere fra forsyningsselskaberne mødes for at netværke og vidensdele med andre fra branchen. 

Derudover skal vi selvfølgelig også tage PULS'en på energi- og forsyningssektoren.

2024 er 10-års jubilæum for PULS og det skal fejres!
Sidste år deltog 250 beslutningstagere, og vi glæder os til igen at byde hele fjernvarme- og forsyningsbranchen velkommen, når vi i juni igen sætter det store telt op på parkeringspladsen bag Fjernvarmens Hus.

Du kan se frem til en dag med inspirerende indlæg, gode debatter, faglige seminarer og en masse netværk.

PULS 2024: Feel Good Festival
Derudover glæder vi os til at præsentere årets PULS-nyhed!

I løbet af eftermiddagen åbner vi teltdugen op til festivalpladsen og inviterer til 'FEEL GOOD FESTIVAL'. Vi skruer op for netværk og spændende talks, inden dagen afsluttes med DJ, kølige drikkevarer og lækker mad i vores madområde.

Følg med her på siden og i Dansk Fjernvarmes nyhedsbreve for alt hvad du skal vide om PULS 2024.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer!

Læs mere om PULS 2024

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest fredag den 14. juni 2024.

Medlemsprisen er 2.750 kr. ekskl. moms pr. deltager for de første 3 deltagere fra samme selskab, herefter er prisen 2.250 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Ikke-medlemsprisen er 3.650 kr. ekskl. moms pr. deltager for de første 3 deltagere fra samme selskab/virksomhed, herefter er prisen 3.150 kr. ekskl. moms pr. deltager.

NB: Udstillere som deltager ’gratis’ ifm. køb af mini-træfpunkt tæller ikke med i de første 3 deltagere, der udløser rabatpris.

I praksis skal alle deltagere fra samme selskab tilmeldes til fuld pris, hvorefter Dansk Fjernvarme sørger for at tildele den rette rabat til hvert selskab.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.