Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Fjernvarmetalenter og studerende inviteres til Landsmøde

Ovenpå de seneste års succes med at invitere unge fjernvarmetalenter til at opleve landsmødet gentager Dansk Fjernvarme tiltaget med 40 fripladser til Landsmøde 2024.

25. sep. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

Dansk Fjernvarme har på de seneste udgaver af landsmøderne haft succes med at invitere unge fjernvarmefolk - ansatte såvel som studerende - og det bliver gentaget på Landsmøde 2024. Foto: Jesper Voldgaard.

  • Læs op

Indhold

    Fremtidens grønne omstilling kommer til at mangle både hænder og hoveder – det fremgår af efterhånden flere analyser. Det betyder, at der kommer til at være rift om de nye generationer på arbejdsmarkedet helt generelt.

    Det er en udfordring, som Dansk Fjernvarme ønsker at håndtere. Så udover et øget fokus på aldersdiversitet i sektoren rækker Dansk Fjernvarme endnu en gang hånden ud og inviterer unge fjernvarmetalenter og studerende til årets største arrangement i energisektoren.

    - Hvis vi skal inspirere fremtidens grønne arbejdskraft til at bruge deres evner i fjernvarmebranchen, så er vi nødt til at vise hvad vi kan. Til det synes jeg at landsmødet er en god anledning, fortæller Katrine Fugl der er programansvarlig på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, og fortsætter:

    - Her får de anledning til at opleve, hvor interessant en branche fjernvarmebranchen er, og alt hvad den har at byde på af både forbilleder, teknologier og fællesskaber. Det sidste forsøger vi at skabe ved at tilbyde, at de inviterede får anledning til at mødes og netværke på tværs.

    Selvom mange i fjernvarmebranchen er unge af sind sættes der dog en aldersmæssig topgrænse på 35 år, ligesom der gælder et par andre krav for at komme i betragtning til at få en friplads til landsmødet.

    Tilbuddet gælder ansatte eller bestyrelsesmedlemmer i fjernvarmeselskaber, der ikke har kommercielle interesser i at deltage i landsmødet, samt studerende der er tilknyttet et energiselskab i kraft af at læse en fjernvarmerelevant uddannelse, eller blot studerende med relevant uddannelse der endnu ikke har tilknytning til et selskab.

    Er du interesseret i at komme med til landsmødet på denne ordning, eller kender du en der skal indstilles så kontakt Katrine Fugl på kaf@danskfjernvarme.dk.  

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...