Gå til hovedindhold
Medlemmer
Dansk Fjernvarme
Produktion

Gasmotor – ekstra kursus udbydes i oktober

Medlemmerne af Dansk Fjernvarme har efterspurgt et ekstra kursus af Gasmotor del 1. Det bliver nu udbudt i slutningen af oktober i Fjernvarmens Hus i Kolding.

01. okt. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    De lovpligtige kurser i Gasmotor er efterspurgte af medlemmerne hos Dansk Fjernvarme. Derfor er der nu oprettet et ekstra kursus af Gasmotor del 1, der – som navnet antyder – er første del af den lovpligtige uddannelse for pasning af og servicearbejde på gasmotorer.

    De hidtidige kurser i år – det gælder både for del 1 og del 2 – er hurtigt blevet udsolgt, og derfor kommer der nu en ekstra runde af del 1.

    - Der er tale om et lovpligtigt kursus for de medarbejdere hos fjernvarmeselskaberne, der skal håndtere gasmotorer, så derfor har vi fulgt ønsket og behovet hos medlemmerne og arrangeret et ekstra kursus i slutningen af oktober, fortæller uddannelseskonsulent Tine Louise Jensen fra Dansk Fjernvarme.

    Kurset bliver afviklet fra mandag den 28. oktober og varer fem dage – altså frem til og med fredag den 1. november. Alle kursusdage finder sted i Fjernvarmens Hus i Kolding.

    På første del af kurset får du en grundlæggende teoretisk og praktisk viden om, hvordan du skal leve op til Sikkerhedsstyrelsens krav. Det er lovpligtig viden og gælder både, hvis du skal udføre drifts- og eftersynsopgaver på eget anlæg som beskrevet i drifts- og vedligeholdelsesplanen for anlægget, eller hvis du skal udføre service på andres anlæg.

    Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen, som skal bestås. Og Dansk Fjernvarme anbefaler, at man benytter sig af muligheden for i samme ombæring at melde sig til Gasmotor del 2, så man er sikker på at få en plads på det næstkommende kursus for at fuldføre de lovpligtige gasmotorkurser.

    Den næste dato for Gasmotor del 2 er den 6. januar 2025. Kurset bliver afviklet på Fredericia Maskinmesterskole.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...