Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme

Se video: Jan Eric Thorsen er nomineret til Fjernvarmeprisen 2024

Jan Eric Thorsen er den første af årets tre kandidater til Fjernvarmeprisen. Han er nomineret for i 24 år at have udviklet og fremhævet fjernvarmen i ind- og udland.

26. sep. 2024
Tekst af Mikkel Lysgaard, mil@danskfjernvarme.dk
Jan eric thorsen danfoss
  • Læs op

Indhold

    Gennem 24 år har Jan Eric Thorsen, Director i Hydronic Control Solutions i Danfoss, været en væsentlig bidragsyder til at gøre Danmark til et foregangsland på fjernvarmeområdet. Det gælder både, når det kommer til at fremme det generelle vidensniveau omkring fjernvarmen og det positive syn på den – og når det kommer til de teknologiske løsninger, Danmark kan præsentere til hele verden.

    Derudover har han også arbejdet konkret på at fremme forskellige teknologier såsom integrerede multifunktions varmtvandsstyringer og forskellige koncepter for fjernvarmeunits, herunder også boosterløsninger til ultralavtemperatur-fjernvarme.

    Jan Eric Thorsen har arbejdet sammen med førende akademiske institutioner om at fremme fjernenergiteknologien gennem danske og europæiske forskningsprojekter. Han har desuden bidraget til uddannelse og kompetenceopbygning i fjernvarmesektoren gennem utallige artikler, workshops og seminarer.

    Derudover har han været aktiv som gæsteforelæser ved internationale sommerskoler, hvor han er blevet anerkendt blandt de bedste forelæsere.

    Der er i alt tre nominerede til fjernvarmeprisen, og Jan Eric Thorsen er hermed den første, vi løfter sløret for. De to øvrige kandidater præsenteres i de kommende uger.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...