Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Landsmøde 2024: Deltagerantal har rundet 1.000

Det går hurtigt med tilmeldingerne til Landsmøde 2024. Allerede indenfor den første uge siden tilmeldingen åbnede, er der over 1.000 tilmeldte.

16. jun. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

Der var deltagerrekord i 2023 for landsmødet, men rekorden kommer under pres i år. Allerede indenfor den første uge siden åbningen for tilmelding, har deltagerantallet rundet 1.000. Foto: Jesper Voldgaard.

  • Læs op

Indhold

    Der er tradition for, at der er godt gang i tilmeldingerne til landsmøderne, men det går alligevel noget hurtigere end vanligt for 2024-udgaven, der bliver afviklet i oktober i København. Tilmeldingerne åbnede tirsdag formiddag, og allerede i løbet af onsdag aften var der over 1.000 tilmeldte.

    Og det fortsætter med at vælte ind med tilmeldinger: Søndag aften var antallet af tilmeldinger således allerede på 1.151.

    - Det er meget overvældende – især når man tænker på, at vi endnu ikke har offentliggjort det fulde program. Omvendt viser det, at medlemmerne er meget glade for og ser frem til at skulle med til landsmødet, siger Taja Lindby Skak, der er landsmødeansvarlig hos Dansk Fjernvarme.

    Og det er såmænd ikke alene antallet af deltagere, der er fart på. Allerede nu kan Landsmøde 2024 melde alt udsolgt for stande og træfpunkter – 156 i alt – selv om der i år er udbudt rekordmange stande og træfpunkter.

    - Der er en meget stærk opbakning fra leverandørerne til vores medlemmer, og det er meget positivt, når hele fjernvarmebranchen på den måde står sammen om et arrangement som landsmødet. Det viser, at det er det rette sted for alle at mødes, siger Taja Lindby Skak.

    I 2023 blev der sat deltagerrekord med over 2.300 deltagere, da landsmødet blev afholdt i Aalborg Kongres & Kultur Center. I 2024 bliver landsmødet afholdt i Bella Centeret i København fra den 24. til den 25. oktober.  

    Andre klikkede på...