Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Og så er der det praktiske ……

Landsmøde 2024: Når du ankommer til Landsmøde 2024, er der en række praktisk ting, som du skal have styr på. Læs med her eller i den mail, som vi har sendt til dig.

17. okt. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

Vi printer og udleverer dit navneskilt, når du ankommer til Landsmøde 2024. Det er vigtigt, at du har din QR-kode klar, når du ankommer. Foto: Jesper Voldgaard.

  • Læs op

Indhold

    Når Landsmøde 2024 åbner torsdag den 24. oktober i Bella Center Copenhagen, har Dansk Fjernvarme sørget for, at såvel ankomsten som indtjekning sker så nemt som muligt. Men der er en række ting, du som deltager skal sørge for, inden du ankommer.

    Som det første vil vi opfordre til, at du downloader den særlige Landsmøde-app. Vi benytter som tidligere ConferenceCommunicator, og du modtager i løbet af uge 42 en personlig mail med oplysninger om, hvordan du downloader app’en – ligesom mailen også indeholder dine login-oplysninger, så app’en bliver din personlige guide for landsmødet.

    Hvis du ankommer til Bella Center Copenhagen i bil, er der mange gode muligheder for parkering både torsdag og fredag. Vi anbefaler dog, at I benytter P3 eller P4. Her skal du også bruge en app – Apcoa Flow – så den skal du have installeret forlods.

    Og så skal du – når du skal ind på Landsmøde 2024 – huske at bruge den korrekte indgang. Det er Indgang 4, der er beliggende på Martha Christensens vej 8.

    Navneskilt og QR-kode

    Igen i år får du printet dit navneskilt ved ankomst. Her er det vigtigt, at du medbringer din unikke QR-kode, som du modtager i den personlige mail, hvor der også er oplysninger om download af Landsmøde-app’en.

    Du kan vælge enten at beholde din mail – med QR-koden – i din mailboks på din mobil, eller du kan printe QR-koden og medbringe den fysisk. Du kan også finde din QR-kode i din landsmøde-app.

    Navneskiltet er vigtigt under hele landsmødet. Navneskiltet er din adgangsbillet til at deltage i landsmødet, og du skal altid kunne fremvise dit navneskilt ved forespørgsel fra kongrescentrets vagter.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...