Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Cybersikkerhed & Beredskab
Medlemmer

Temadag: Bliv skarp på de nye beredskabskrav

Trusselbilledet i Danmark har forandret sig, derfor udbyder Dansk Fjernvarme nyt beredskabskursus, der er målrettet kraftvarmeværker med over 10 MW el-kapacitet.

06. aug. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Fra 1.januar 2025 skal kraftvarmeværker med over 10 MW el-kapacitet overholde de nye regler om klassisk beredskab samt de to EU direktiver for NIS2 og CER. Derfor byder Dansk Fjernvarme på temadag om de nye beredskabskrav i Fjernvarmens hus i Kolding den 3. september 2024.

    Trusselsbilledet i Danmark har forandret sig. Det betyder, at Forsyningssektoren med bl.a. el og fjernvarme er en del af samfundets vitale infrastrukturer, som må beskyttes bl.a. gennem beredskabsarbejde.

    Derfor sætter temadagen fokus på, at selskaberne fremover også skal udarbejde beredskabsplaner for fjernvarmedelen af selskabets aktiviteter.

    På temadagen bliver der også gået i dybden med, hvordan de to EU-direktiver i praksis skal efterleves, både for el og varmedelen. Temadagen omfatter også beredskab inden for cybersikkerhed for IT- og OT-systemer.

    Temadagen henvender sig specifikt til alle kraftvarmeværker med over 10 MW el-kapacitet, og i særlig grad medlemmer af Dansk Fjernvarmes Producentforum.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...